Sims 1 musik – Hør det her!

For kort tid siden gav vi jer muligheden for igen at høre musikken fra Sims 2 – ja vi elsker alt fra “gamle dage”. Og kunne I virkelig finde på at tro, at vi glemte Sims 1 fuldstændig? Selvfølgelig gjorde vi ikke det!

Musikken i det allerførste Sims ligger laaangt tilbage for os og sikkert mange af jer – og for nogle af jer gælder det måske at I aldrig selv spillede Sims 1. Derfor skal der selvfølgelig også være et kært gensyn med Sims 1. Vi indrømmer gerne, at det muligvis er så lang tid siden, at vi slet ikke kan huske alle melodierne.

sims-1-musik

Du kan høre det forskellige musik fra Sims 1 i playlisten herunder.

 

Sims 1 musik

Hvad siger I, kan I genkende dem eller er det også for lang tid siden?

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][poll id=”35″][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]