Familien Severinsen – Del 32

I takt med at Jørgen tjener flere og flere penge køber han nyt legetøj til haven, som er med til at pimpe enhver fest (eller bare hverdag) op. Snaggles har naturligvis også fået sit eget hundehus.

j79

Lige for tiden har Jørgen koncerter de fleste af ugens dage, så han nyder bare at slappe af derhjemme i haven om dagen.

j80

Der er næsten altid nogle han kender til koncerterne. Denne gang er det Lily og Rainer der kommer med Sara efter arbejde.

j81

Lily er så stolt af sin lillebror og hvor langt han er kommet.

j82

Det er Saleh naturligvis også og hun er med så tit hun kan. Dog er det ikke altid foreneligt med hendes studieliv, når det er i hverdagene. Men i weekenderne er hun der trofast. Ind imellem dropper de efterfesterne til fordel for lidt stjernekiggeri, hvor de sammen drømmer om deres fælles fremtid.j83

Den ene koncert tager den anden. Faktisk bliver det næsten trivielt for Jørgen, men det er jo hans store drøm det her, så man kan vel ikke rigtig tillade sig ikke at være tilfreds… Vel?

j84

Han finder dog ud af, at intet af det her betyder noget uden Saleh og derfor beslutter han sig for at hun skal forkæles hver eneste dag, for det har hun fortjent. Han foreslår hende at de bygger ud og får en større stue. De er jo altid ude i haven, fordi der ikke er plads i huset. Men det kunne jo sådan set være meget rart med et hus man gad opholde sig i, når det er dårligt vejr.

j85

Saleh er med på ideen og de går straks igang med at renovere. Det betyder også at badet midlertidigt foregår udenfor, men det er nok ok når det er Snaggles det går ud over. Det er lidt mere grænseoverskridende når det er Saleh og Jørgen selv.

j86

Jørgen har fået en koncert på en stor festival der skal være i byen i weekenden og hele familien kommer naturligvis for at se ham optræde. Her kommer Rainer med datteren Sara.

j87

Saleh og Rainer er det perfekte heppekor og Jørgen kan tydeligt høre dem, selvom de står helt nede bagved.

j88

Saleh mødes senere til picnic med en veninde og fortæller om hvor glad hun er for sit liv lige nu. Alt er perfekt. Hun har Jørgen, hun har Snaggles, hun er startet på sit drømmestudie og inden længe har de også en dejlig stor stue! Hvad mere kan hun ønske?

Det er blevet tid til Jørgens årlige sommerfest, hvor alle venner og familien inviteres til vandleg, buffet og masser af fest.

j89

Der er gang i den, selv Snaggles fyrer den af! Erik, Elin og Hank samt Rainer og Lily er også dukket op og de fester til ud på den lyse morgen, synger karaokee, spiller bordfodbold, leger med vand og spiser sig mæt i grillpølser og kartoffelsalat. Det er en kæmpe succes! Der er altså ingen der kan holde fester som Jørgen kan!

j90

I løbet af sommeren får Snaggles for alvor trænet sine jagerfærdigheder og der er ikke det den ikke kommer hjem med. Jørgen husker at rose ham og elsker når fangsten er en ædelsten og er mindre glad når han kommer med en slange.

j91

Pladesalget går også stødt fremad. Der er efterhånden solgt et par tusinde eksemplarer på landsplan, hvilket faktisk er meget godt af en artist der aldrig rigtig har været på turne og kun har optrådt i en radius af 150 km fra sit hjem.

j92

En dag på vej hjem fra skole ser Saleh et opslag hos købmanden, hvor der står at en familie har to små killinger som bliver aflivet, hvis de ikke afhentes inden ugen er omme. Saleh som elsker dyr kan slet ikke udstå tanken om dette, så hun skynder sig at ringe til familien. Den ene af killingerne er afsat til anden side og Saleh siger at hun tager den sidste. Lille Miv kommer med Saleh hjem og hun er spændt på hvad Jørgen siger.

Jørgen har naturligvis ikke noget imod en lille killing. Han forelsker sig i Miv på stedet!

Efter halvanden måneds tid med ombygning er Jørgen og Saleh endelig på plads i deres nyrenoverede stue. Det er blevet så fint! Hele processen har bragt dem meget tæt på hinanden og Jørgen har noget han gerne vil spørge Saleh om…

j94

Saleh er ikke et øjeblik i tvivl om hvad svaret er og hun glæder sig til at nyde resten af hendes liv sammen med Jørgen!

Ny stue, ny kat, forlovelse… Hvad bliver det næste for den lille familie?