Familien Severinsen – Del 23

Sidste gang hos Jørgen så vi at han fik sat et punktum for forholdet med Marietta og inden han fik set sig om dukkede en ny person op i hans liv. Hans barndomsveninde Saleh stødte han tilfældigt ind i på en bodega og de havde øjeblikkelig god kemi imellem dem. Faktisk så god at de hurtigt fandt ud af at de skulle være kærester og at de skulle bo sammen.

j50

Saleh, der arbejder som lærervikar er ligesom Jørgen lidt af en festabe og hendes afrikanske aner har efterladt hende med et iltert temperament. Hun har dog også en mere blød side… Hun elsker dyr og hun elsker børn. Hun drømmer om at blive skolelærer og få sin egen lille børneflok. Men ikke lige nu, nu skal hun være ung og vild mens hun kan.

j51

Saleh har en god indvirkning på Jørgen. Han er igen begyndt at tage sin musik seriøst og han drikker nu kun i weekenden eller efter en stor og vellykket koncert. I hverdagene nyder de hinanden og livet. Ind imellem har Saleh undervisning, men når hun ikke har tager de ned til poolen, tager på picnic, træner eller spiller bordfodbold i haven og griller med fælles venner. I weekenden har Jørgen ofte koncerter, men Saleh tager selvfølgelig med og støtter ham hele vejen.

j52

En dag får Jørgen et opkald fra hans kammerat Martin, der er blevet beriget med 5 hundehvalpe, som han ikke kan beholde. Jørgen har svært ved at modstå dyreunger og han ved at han vil gøre Saleh til en meget lykkelig pige, hvis hun får en hundehvalp. Derfor er han ikke længe om at træffe beslutningen der gør at Snaggles bliver en del af den lille husstand.

j53

Snaggles bringer lykke i det lille hjem og Saleh tilbringer størstedelen af hendes tid med at pusse og nusse om den lille hvalp, så den føler sig elsket og velkommen i dens nye hjem.

j54

Jørgen tilbringer for tiden mange timer som syngende artist ude i byen og han påtager sig også nogle opgaver som syngende telegram. Der er ved at være lidt tomt på kontoen, så nu vil han gerne have sparet lidt sammen igen.

Som regel ligner dagene hinanden, men en dag går det helt galt. Nogen har pillet ved hans transformer, der pludselig bryder i brand. Jørgen står lidt for tæt på og det ender med at der også går ild i ham!

j55

Det er lidt af et chok og kræver lige et par dage derhjemme efterfølgende, hvor han bliver puslet om at Saleh og putter med Snaggles. Efter en lille uges tid har bagdelen det bedre igen og han er klar til at indtage gader og stræder igen.

j56

Fordi han efterhånden er et kendt navn i byen, kan han tjene en del på at stille sig op og synge i parken. Der går ikke længe før opsparingen igen er solid, hvilket jo altid er trygt og rart!

j57

Derhjemme er Snaggles og Saleh. Saleh har besluttet sig for at søge ind på læreruddannelsen, så hun kan gøre noget ved sin drøm, der rækker lidt længere end at være vikar. Hun har i nogle år ikke følt sig klar til at gå i skole, men nu er tiden ret. Snaggles er også ved at være så velopdraget at den godt kan være alene hjemme de timer hvor hun er i skole og Jørgen optræder. Og ellers kan den jo bare komme med Jørgen ud i parkerne og hvor han ellers tager hen. I samme ombæring har hun valgt at få en mere neutral frisure, som er mindre provokerende.

j58

Jørgen og Saleh har været sammen nogle måneder, men han har faktisk ikke fortalt det til Erin og Theodor endnu. De ved godt at han ser en og at han har fået en hund, men han har holdt detaljerne lidt tilbage. Men denne fredag er de inviteret på mad og tiden er inde til at vise sine nye bedste venner frem for hele familien.

j59

Saleh har ikke mødt Theodor og Erin i mange år, så hun er lidt  spændt. Men hun ved heldigvis at de er søde og varme mennesker, der nok skal tage godt imod hende.

j60

Erin bliver så glad over at se Saleh træde ind af døren. Hun husker godt Saleh, der engang gik i samme klasse som Elin. Dejlig pige! Som altid er der gang i den i Severinsen familien og her kan man ikke samle familien uden at den også står på dans… I hvert fald ikke når Jørgen er hjemme!

j61

Snaggles og Tugger får også hilst på hinanden. Tugger tager ikke ligeså godt imod Snaggles, som resten af familien, men det er også svært at skulle konkurrere med den sødeste lille hundehvalp. Der er jo ikke nogen, der ikke kan lide hundehvalpe!

j62

Saleh har haft en fantastisk aften og er blevet taget så varmt imod af hele Jørgens familie. Erik er også helt tilfreds med Jørgens valg af kæreste. Hun er sød, køn og så har hun ambitioner i modsætning til Marietta, som han synes var en irriterende type der udnyttede Jørgen.

j63

Næste aften har Jørgen en stor koncert midt i byen på en af de travleste cafeer. Saleh og alle hans venner kommer naturligvis og bakker ham op og det går rigtig godt. Alle vil have mere af Jay Jay!

j64

Jørgen takker af for i aften og er helt euforisk af den gode oplevelse det har været! Han begynder atter at drømme om hvor han befinder sig henne i sin karriere bare et år fra nu.

Tror i at Jørgen bliver “The next big thing”?