Familien Severinsen – Del 22

Sidst vi hilste på Elin havde hun travlt med at feste med sin nye gymnasieklasse og spille i band sammen med Jørgen i kælderen. Som i jo ved har Jørgen lige nu fokus på sin egen karriere og deres fælles band er blevet sat lidt på stand-by. Elin har dog ind imellem været med på scenen når han har optrådt ved større arrangementer.

elin1

Elin er på vej til at flytte hjemmefra. Hun skal starte på journalisthøjskolen og drømmer om at blive berømt journalist i løbet af de næste par år. Men lige nu glæder hun sig til et nyt studie og nye venner og selvfølgelig en masse fester.

elin2

Hun har lejet sig ind i relativt stort hus i byen, som hun har fået lov at leje billigt. Hun glæder sig til at indrette det og holde en indflytterfest.

elin3

Med til huset er en stor have og en skøn terasse. Der skal hun helt sikkert slikke sol når det bliver sommervejr!

elin4

Joo, det skal nok blive et dejligt hjem i løbet af ingen tid. Det er hun sikker på!

elin5

Elin har travlt med at møde nye mennesker og finde sig en ny omgangskreds. Elin har aldrig haft så mange veninder, men til gengæld har hun altid været god til at være venner med drengene. Derfor er det naturligt for hende at opsøge mandlige bekendtskaber. Ovenfor hilser hun på en udvekslingsstuderende Jacques, der er startet på samme studie som Elin selv. Super flink fyr, lidt svær at forstå og ret sær tøjstil. De må helt sikkert drikke en kop kaffe en dag, så hun lige kan få styr på, hvad der sker med det tøj… Man kan jo ikke rende rundt i Sunset Valley og se sådan ud. Men det ved han selvfølgelig ikke den stakkels franskmand. Elin to the resque…

elin6

En aften hvor Elin er gået tidligt i seng ringer det på døren. Hun skynder sig at få lidt tøj på og går ud og åbner.

elin7

Manden ved døren er Hank Goddard, den lokale politibetjent. Som den loyale betjent han er, går han altid rundt og byder nye naboer velkommen til nabolaget. Da han hørte at en ny studine var flyttet ind i det tomme hus på Magnoliavej, var han ikke sen til at svinge forbi. Man kan sige meget om Hank, men unge kvinder har han svært ved at modstå… Altså ikke på den ulovlige måde forstås… Men Hank er og bliver pigeglad – det ved alle der kender Hank!

Elin synes det er mægtig flinkt af Hank sådan at komme forbi og sørge for at hun er kommet godt på plads og føler sig tryg i sit nye hjem. Han er både flink og lidt af et skår at se på. Og så er der lige det med uniformen… Det kan Elin godt arbejde med!

elin8

De næste aftener bliver Hank ved med at komme forbi. Sjovt nok altid lige deromkring hvor Elin er på vej i seng. Hun har hørt rygter om at han faktisk har en gravid kone, men altså… Han har jo ingen ring på og han kommer hele tiden forbi og flirter med hende. Elin kan ikke modstå de øjne og der går ikke længe før en romance udvikler sig.

elin9

Jovist… Elin skal nok falde godt på plads i sit nye hjem!

elin10

En aften sker der dog noget frygteligt! En indbrudstyv finder vej til Elins hus og det bliver rigtig grimt. Elin ringer naturligvis til politiet…

elin11

De er heldigvis lige i nærheden og en patruljevogn kommer kørende i det øjeblik tyven er på vej væk derfra.

elin12

Til Elins store glæde ser hun Hank komme løbende og han overfalder indbrudstyven, lægger hende i håndjern og får kørt hende væk. Sikke en helt han er Hank! Elin vil være ham evigt taknemmelig!

elin13

Næste dag skynder hun sig hjem til Theodor og Erin og fortæller om den noget begivenhedsrige uge hun har haft i sit nye hjem. De er naturligvis forfærdede over at hun allerede har haft indbrud, det sker altså ikke ude på landet hvor de bor sådan noget! Men de er trods alt glad for at høre at hun har fundet en ven der er politibetjent, som ikke bor så langt væk.

Mon Elin kommer godt i gang med studiet og skal vi mon se mere til Hank? Hvad tror I?