Familien Severinsen – Del 21

Sidst vi besøgte Rainer og Lily var de blevet forældre til lille Gustav 0g der gik ikke mange måneder før Lily igen begyndte at få kvalme. Som medicinstuderende skulle man synes hun om nogen burde vide, hvordan det med blomsterne og bierne fungerer, men faktum er at hun atter er gravid og plaget af en ordentlig omgang morgenkvalme.

Rainer er tilbage i skole igen og nu står hun selv derhjemme med lille Gustav og må klare sig igennem dagen indtil Rainer er hjemme fra skole igen.

Da de får tænkt situationen igennem står det klart for dem at de er nødt til at flytte. Selvom det slet ikke var planlagt med barn nummer to nu, så ved de jo begge at de gerne ville have flere børn før eller siden. Men deres lille hus er slet ikke egnet til en familie med børn. De er begge studerende, så de vælter jo ikke ligefrem rundt i penge. De tager i banken og snakker med bankrådgiver Dorrit, som efter lidt overtalelse går med til at give dem et huslån, hvis deres forældre kautionerer for dem. De er jo trods alt fornuftige unge mennesker med en lys fremtid inden for videnskaben og som kommende læge.

Ikke langt fra Theodor og Erin er et hus netop blevet ledigt, som det unge par har set sig varme på. De forhenværende ejere endte i en grim skilsmisse da konen endte i en affære med mandens chef og han endte med at blive fyret da han opdagede det, men det er vist en anden historie. Huset blev i hvert fald ledigt og det tager ikke lang tid før Rainer og Lily skriver under på købsaftalen.

hus1

Det er et fint lyst og moderne hus i to etager med tre soveværelser, to badeværelser, to stuer og et stort køkken. Derudover er der også to altaner og en lille urtehave.

hus2

Der skal helt sikkert gøres noget ved den store have der er lidt tom, men de synes faktisk det er perfekt, for så kan de indrette den præcis som de gerne vil.

hus3

hus4

Køkkenet er stort og moderne med god plads til hele familien.

hus5

hus6

Lily og Rainer kommer jo fra et lille hus og har ikke så mange møbler. Men de synes de har brugt nok penge, så i starten nøjes de med at indrette med hvad de nu engang har og så kun købe det mest nødvendige af lamper osv.

På førstesalen får Lily og Rainer deres soveværelse og i det tilstødende værelse laver de et midlertidigt hobbyrum. På sigt skal det være børneværelse, men der gå jo lige nogle måneder endnu før den lille ny kommer.

Morgenkvalmen er så småt ved at aftage og Lily begynder at få lidt energi igen, så hun kan begynde at nyde sin graviditet. Det har været en hård måned med huskøb, flytning og ikke mindst lille Gustav der er en rigtig skrigeballon. Men hun elsker ham nu mere og mere for hver dag der går, hvem skulle tro det var muligt at blive ved at finde kærlighed.

Lily har jo orlov fra studiet, men hun kan alligevel ikke helt lade være med at læse lidt. Det er jo spændende og måske kan hun endda læse så meget at hun kan tage en eksamen eller to ved at studere selv. Altså når Gustav ikke skriger hele tiden og forstyrrer hende, det gør han tit for tiden…

Den lille bandit vil nemlig helst bare sidde i sin klapvogn og blive rullet rundt i hele byen – dag og nat! Han elsker det. Lily nyder også at gå nogle gode lange ture, men hun er lidt træt af at det er det eneste der kan få ham til at tie stille om natten. Lad os håbe det bare er en fase han skal igennem.

Når Rainer kommer hjem om eftermiddagen plejer han at tage over, så Lily kan få sig noget søvn. Det betyder at de ikke får så meget tid sammen, men hvad kan man stille op uden søvn – ikke ret meget! Så der må soves så snart man får chancen, er deres mantra. Så kan de holde i hånd når børnene bliver ældre.

Når Lily vågner er Rainer som regel gået i seng og hun begynder så småt at få et par timer for sig selv der midt om natten, hvor både Rainer og Gustav sover.

Der plejer hun at benytte chancen til at lave lidt kreativt, som hun holder meget af.

Klokken 4 vågner Gustav næsten hver morgen, så er han klar til underholdning. Hvem vil med ud og gå tur med klapvognen? Lily melder sig frivilligt og går 5 km igennem nabolaget inden naboerne vågner. Hvis de er vågne studser de nok lidt over, hvad hun altid traver rundt efter derude midt om natten.

De mange kreative stunder om natten ender en dag ud i en stol. Lily er ret stolt, hun synes den blev flottere end forventet. Måske man kunne få en lille sidebeskæftigelse med lidt håndværk, mens hun alligevel går hjemme på barsel? Penge kan de i hvert fald snildt bruge flere af!

Rainer er også ved at være en træt mand. Han håber at Gustav begynder at sove bedre inden den lille ny kommer til verden, ellers ved han slet ikke hvordan de skal klare sig igennem med to børn og minimal nattesøvn.

Inden arbejde plejer Rainer at træne en times tid. Han lider lidt af yoyo-vægt og søvnløse nætter gør ikke noget godt for ham. Men hvis han får løbet en halv times tid hver morgen, kan han nogenlunde holde vægten. Men han skal ikke springe det over tre gange på en uge, før han kan se det på vægten. Utaknemmelige krop!

Lily bliver også tykkere og tykkere, men det er selvfølgelig naturligt nok i hendes tilstand. Efter hun fik lavet en stol trængte hun til lidt afveksling under hendes kreative timer om natten. Lige for tiden maler hun meget, hvilket hun er rigtig god til!

Hvordan skal det hele ende for det unge søvnløse par, når der kommer endnu en baby i familien? Begynder Gustav at sove normalt? Eller ender det med at Lily bliver millionær med alt det kunst hun når at lave, når hun alligevel er oppe om natten? Lad os håbe de snart får et normalt søvnmønster, så der er klar til den lille ny’s ankomst om 6 mdr.