Familien Severinsen – Del 20

Sidst vi besøgte Jørgen var der ballade mellem ham og hans forlovede Marietta. Det var ikke pænt og det endte i skældsord. Marietta beskyldte Jørgen for at være egoistisk og ligeglad med hende og han kom til at kalde hende for en diva og hendes mor for en lama… Av av Jørgen, den er ikke nem at trække tilbage!

Jørgen søgte hjem til Erin og Theodor for lidt omsorg og selskab, da det blev lidt svært at være alene derhjemme i det hjem der minder ham så meget om Marietta. Han fik en god lang snak og opbakning og sov så godt han kunne på sit gamle barndomsværelse.

j38

Han vågner op til et næsten tomt hus. Theodor er på arbejde, Erin er i byen og Erik er i skole. Kun katten er hjemme til at holde ham med selskab. Han får spist lidt morgenmad, rydder op efter sig selv og beslutter sig for at han hellere må tage hjem til sig selv.

j39

Da han kommer ind af døren støder han ind i Marietta, der også er vendt tilbage. Marietta begynder straks at undskylde og siger at hun ikke mente de ting hun sagde. Hun ved godt hun var urimelig og stiller store krav til Jørgen, men det er jo bare fordi hun elsker ham så meget.

j40

Jørgen er overraskende kold… Han mander sig op og siger til hende at han mente alt hvad han sagde.

“Du er stadigvæk en diva og jeg gider ikke dig og dine humørsvingninger og ikke mindst din jalousi hele tiden. Vi to er færdige med hinanden og det der prinsessebryllup kan du godt glemme alt om. Det bliver uden mig! Nu pakker du dine ting og så må du tage hjem til din lama af en mor og være en diva der!”

Det sidste faldt ikke i god jord hos Marietta der stormede tudende ud af døren.

Den næste uges tid står i en tåge for Jørgen. Han var ked af det, selvom han prøvede at skjule det så godt han kunne. Han blev fast inventar på den lokale bodega, hvor han drak sine sorger væk i øl og spillede pool med de andre stamgæster. Han kan godt lide at være der… Folk stiller ikke så mange spørgsmål og lader ham være i fred.

Jørgens kalender er dog fortsat fuld af de aftaler han fik booket ind med de lokale scenemanagere, inden alt dette virak begyndte. Det eneste han får øvet, er på karaokee-anlægget på Mick’s karaokeebar kl. 5 om morgen med en promille der er højere end den burde være. Det lyder ikke godt og Jørgen skulle måske lige overveje om det nu også er smart at føre sig frem på den måde. Det kunne have fatale konsekvenser, hvis den lokale sladderspalte af en avis, så ham i den tilstand.

j42

En tidlig morgenstund på bodegaen støder Jørgen ind i sin barndomsven Saleh. De kender hinanden helt tilbage fra de gik i børnehave sammen, men har ikke haft så god kontakt de sidste par år, hvor Jørgen har været travlt optaget af musik og damer og Saleh har været ude og rejse. Nu er hun dog tilbage og arbejder som lærervikar på den lokale skole.

j43

De to unge mennesker opdager at de faktisk har en del tilfælles og de klinger godt sammen. Saleh er også lige kommet ud af et forhold, med en fyr der gik lidt for meget op i ens strømper og orden i køkkenskabene, hvilket Saleh på ingen måde kan og vil bekymre sig om.

j44

Jørgen og Saleh fester videre hjemme hos Jørgen, når bodegaen lukker kl. 6 om morgenen, indtil de falder omkuld af træthed på sofaen.

Som tiden går stilner deres festaktivitet lidt af. Dels fordi at Saleh blev beskyldt for at lugte af øl da hun kom på arbejde og dels fordi at Jørgens sidste optræden endte katastrofalt. Det var lidt hans egen skyld… Han havde virkelig slemme tømmermænd og måtte ud og kaste op bag gardinet, han glemte teksten til sit største hit og så blev det ikke bedre af at Marietta havde sneget sig ind blandt publikum og fortalt alle, at han havde kaldt hendes mor en lama…

Efter de oplevelser blev Saleh og ham enige om at de måske skulle prøve at droppe øllene for en periode.

j45

Faktisk bliver det en rigtig rar periode, hvor de lærer hinanden at kende på en helt ny måde. Der er ingen tvivl om at der er amoriner i luften mellem de to og de vil hinanden rigtig meget. Men de er begge to sårede fra deres tidligere forhold. Tør de springe rigtigt ud i det?

j46

De tilbringer meget tid sammen. Typisk ude i haven, hvor de spiller golf, leger med vand og griller pølser. Men nu er Jørgens hus jo heller ikke det hyggeligste inden i, så der er klart sjovere at være udenfor.

j47

Efter nogle uger bliver de enige om at det, der er imellem dem, er for stærkt til at holde sig selv tilbage. De beslutter sig for at kalde sig for et par og fejrer det ved at invitere alle deres venner på besøg til et brag af en fest. Naboerne er ved at være lidt træt af Jørgen og alle hans havefester. Jørgen har sagt at de bare kan deltage, men det er lidt som om at det ikke falder i god jord hos de midaldrende ægtepar.

j48

Kort før solen står op smider de, de sidste gæster hjem, da de er trætte og gerne vil i seng. Det er muligvis første gang at Jørgen har sendt folk hjem fra en fest, men det er også første gang han har haft lyst til det.

j49

De to kravler ind i sengen og kigger hinanden dybt i øjnene… Eller så dybt man nu kan gennem Jørgens pilotbriller… De er muligvis berusede, men de ved at det her er godt. De træffer på stedet en beslutning om at de skal bo sammen!

Er det mon en klog beslutning? Der er trods alt ikke gået mange uger siden Jørgen havde den samme følelse med Marietta og se hvordan det endte… Men efter en halv kasse øl har Jørgen glemt alt om Marietta og har kun øjnene åbne overfor Saleh og ved at hun er prinsessen i hans liv. Lad os håbe at han har ret…