Familien Severinsen – Del 28

Erik er vendt hjem igen efter sit udvekslingsophold i Frankrig, hvor Erin og Theodor var nede og besøge ham den sidste tid af opholdet. Det har været lidt hårdt at komme hjem til skolen igen, for der har ikke været så meget fokus på skolegangen mens han var i Frankrig. Men det var nu også meget godt at se vennerne igen. Heldigvis for Erik var der ikke så meget skole at komme hjem til, kun en afsluttende eksamen hvor han skulle forsvare det projekt han har arbejdet på under sit udvekslingsophold.

sev170

I dag bliver en god dag, som Erik har glædet sig til længe. Ikke nok med at det er hans fødselsdag, så er det også i dag der er dimmision på skolen og så er det i dag at Gustave kommer på besøg!

sev171

Erik har ikke meget appetit fra morgenstunden, så han nøjes med en juice.

sev172

sev173

Ved middagstid tager Familien Severinsen mod skolen, hvor Erik og hans klassekammerater skal have deres eksamensbeviser. Tænk at han allerede er blevet student!

sev174

Erik er lykkelig for at det endelig er overstået. Ikke mere fysik og ikke mere historieundervisning!

På vej hjem fra dimmisionen henter de Gustave i luftehavnen.

sev175

sev176

Det er et glædeligt gensyn. Erik var slet ikke klar over hvor meget han havde savnet Gustave. Den bliver svær at forklare overfor Tamara som jo faktisk stadigvæk mener at de er kærester… Faktisk har Erik lige glemt at han i sin tid inviterede Tamara med til dimmisionsfejringen hos Theodor og Erin om aftenen efter dimmisionen og hun kommer selvfølgelig ind af døren præcis som Gustave og Erik er midt i et genforeningskys.

sev177

Det bliver et frygteligt skænderi og Erik prøver at bortforklare og siger at hun misforstår… Men Tamara er ikke dum… Der er ikke så meget at misforstå her…

sev178

Erik er lidt ked af at han har såret Tamara på en uhensigtsmæssig måde, men han må bare erkende at hans følelser for Gustave er større end for Tamara. De næste dage bliver Gustave vist rundt i byen og hilser på alle Eriks venner. De går i byen, de synger karaokee og de drikker selvfølgelig en masse nektar. Det bliver en munter uge og de nyder den tid de har sammen, inden Gustave igen må tilbage til Frankrig.

sev179

Theodor runder snart et skarpt hjørne og han kan godt efterhånden mærke at kroppen ikke er hvad den har været. Han beslutter i samråd med Erin at han siger sit job op og bliver selvstændig gartner. Det har længe været en drøm for Theodor at være selvforsynende og endelig er haven blevet så stor at det er ved at være muligt.

sev180

Gustave har været på besøg i tre uger nu og det er blevet tid til at tage tilbage igen. Det er en lidt trist dag, for det har været hyggeligt at have lidt liv i huset igen. Om eftermiddagen kører Theodor og Erik Gustave til lufthavnen og får sagt farvel. De bliver enige om at de skal blive ved med at besøge hinanden, så nu skal Erik i gang med at spare sammen så han kan komme til Frankrig igen snart… Han savner allerede Gustave…

sev181

Der går dog ikke mange timer før savnet af Gustave aftager. Allerede næste morgen faktisk… Pludselig træder en ny rengøringsassistent ind af døren. Hun er ung, hun er smuk og så har hun ubeskriveligt lækre ben… Erik bliver helt paf… Og lettere forvirret… Det er ikke nemt at være en hormonfyldt teenager disse dage!