Scuba diving færdighed i Sims 3 Paradisøen

Vi har tidligere nævnt at Scuba diving bliver en ny færdighed vi får med Sims 3 Paradisøen. Dine simmere kan forbedre denne færdighed hvis de starter med at snorkle. Dette kan de gøre både i en pool og i havet.

dykke i sims 3 paradisøen

Når simmeren har fået tilstrækkelig med viden omkring scuba diving, så kan de begynde at udfordre den vidunderlige verden under havets overflade, ved de områder der er dedikerede dykkerområde.

Hvert dykkerområde kræver et bestemt niveau i dykkerfærdigheden. Der vil være farlige områder som kun er tilgængelige for de trænede dykkere. For at komme til de sværeste dykkerområder skal din simmer have mindst 7 færdighedspoint i scuba diving.

 

dykke i sims 3 paradisøen

dykke i sims 3 paradisøen

Dykkerområder kan du genkende på kortet, idet de er markeret med en rød bøje i vandet. Du kan kun finde disse dykkerområder i Isla Paradiso verdenen, som kommer med Paradisøen. Det er desværre ikke muligt at tilføje dykkerområder i andre verdener.

dykke i sims 3 paradisøen

dykke i sims 3 paradisøen

dykke i sims 3 paradisøen

Mens din simmer dykker kan du finde søgræs, koraller og forskellige typer af fisk – inklusive hajer! De små fisk som du normalt fanger når du fisker, kan du også finde under vandet. Mens du dykker kan du prøve at fange en med dine hænder. Hvis det lykkedes kan du efterfølgende finde den i din rygsæk. Derudover kan din simmer også være heldige at opdage skattekister og undervandshuler når de udforsker området. Der er flere forskellige undervandshuler og de er ikke alle sammen lige fredelige!

dykke i sims 3 paradisøen

Din simmer kan risikere at møde det store havmonster (the “Kraken” i bestemte huler. The Kraken er en stor blæksprutte, som endda kan angribe de større speedbåde og sådan en konfrontation er altså ikke sådan lige at komme over. Så pas på hvis dine simmere lader sig friste af en omgang Juhuu i hulerne – det er nemlig også en ny mulighed!

Et godt råd er at du fjerner det kød du måtte have liggende i din rygsæk, inden du dykker under vandet. Det er det rene lokkemad for hajerne!

[Kilde]

køb sims 3 paradisøen

 

 Bestil dit Sims 3 Paradisøen i dag!

Ved du at du skal have Sims 3 Paradisøen? Så kan du forudbestille det lige her!

 > Forudbestil Sims 3 Paradisøen hos Origin