Sådan tager du et screenshot i Sims 3

Ind imellem føles det næsten som om, at ens simmerfamilie er en del af ens egen familie. Ligesom vi tager billeder af venner og familie, holder vi også af at tage billeder af vores simmere.

Igennem tiden har vi fundet ud af, at ikke alle er klar over at det faktisk er super nemt at tage et billede inde i spillet. Derfor får i her en lynhurtig og simpel guide til hvordan du tager billeder og hvordan du får dem ud, så du kan dele dem med dine venner.

I menuen er der et lille ikon med et kamera, ved siden af knappen med de tre prikker. Når du trykker på dette, bliver der taget et billede af det du kan se på din skærm lige nu (Du kan også trykke på C tasten).

Da jeg trykkede på knappen i dette skærmbillede, kom det endelige billede til at se således ud:

Man får altså ikke de blå menuer, musepilen osv. med på billederne. Man får dog de grønne plumbobs, over simmernes hoveder, med.

Billederne bliver automatisk lagt i en folder under Dokumenter/Electronic Arts, The Sims 3 /Screenshots.

Så nu kan du altså tage billeder af alle de sjove ting der sker i dit spil, eller de flotte huse du bygger mv. og dele dem med dine simsglade venner.

Som altid vil vi rigtig gerne høre, hvad der sker i jeres spil! Så er der sket noget sjovt i dit spil eller har du bygget et virkelig flot eller anderledes hus, så send os endelig en mail med billeder på kontakt@simsleksikon.dk, så kan det være, at dit billede kommer op på vores facebookside eller her på bloggen. I har endda også mulighed for selv at lægge et billede op på vores Facebook side, hvis i “Synes godt om” os.