Sådan starter du et hotel

hobarts-skjulested-femstjernet

For at starte dit eget hotel, kan du bruge mobiltelefonen og vælge menuen med ejendomme og ferierejser. Hernæst vælger du “Bliv hotelejer”. Dernæst får du vist et kort over Isla Paradiso, som viser hvilke muligheder du har baseret på hvor mange penge husholdningen har. Hobarts skjulested er et af de hoteller som allerede er lavet og som faktisk er gratis at overtage. Det er udfordret og der er behov for en ildsjæl der kan vende fiasko til succes.

Alternativt kan du vælge en tom grund eller at bygge et hotel på en af de otte skjulte øer. De tomme grunde er ok, men dem langs stranden er lidt bedre til at holde gæsterne underholdt.  Og husk at du kan bygge ud i vandet, sådan at der faktisk er lidt mere plads end det umiddelbart ser ud til.

Der er også to dyre hoteller på Isla Paradiso, som du kan overtage hvis du har lommen fuld af guld.

Vil du være den næste Hilton?

Det fede ved at drive hoteller er at det ikke optager en plads som en anden karriere. Det vil sige at du kan enten have en karriere ved siden af dit hotel eller du kan vælge at lave en hel kæde af hoteller, som var du en Hilton. Efterhånden som du har givet dem de rette faciliteter og personale, så driver de faktisk næsten sig selv. Et godt tip til at komme igang med at blive den helt store hotel manager er at overtage Hobarts skjulested, gøre det til et femstjernet hotel, hvilket så låser op for en stor skjult ø, hvor du kan bygge det næste hotel.

hotelmagnat

 

Sådan bruger du en skjult ø

omdan-til-feriehotel

Hvis du gerne vil bruge en skjult ø til et hotel, så skal du først gå ud til kortet. Her klikker du på øens ikon og vælger “Ejendom” og “Omdan til feriehotel”. Efter du har gjort det vil du automatisk starte et hotel op som du kan navngive og begynde at styre. Det koster ikke noget at starte op, da du allerede ejer øen når du først har låst op for den. Når du starter et hotel på denne måde er der allerede placeret en receptionsdesk på øen, hvorfra du kan betstyre dit hotel. Når du får bygget selve receptionen kan du flytte desken, så den står et mere passende sted.

Sælg dit hotel

sælg-feriehotel

Når dit hotel har fået en høj vurdering af gæsterne, så er det typisk meget mere værd end de penge du har brugt på at bygge det. Du kan sælge dit hotel via telefonen og klikke på Ejendom. Nu vil du få en liste over de hoteller du ejer og du kan vælge et og trykke på sælg knappen, nede i bunden. Nu vil du miste kontrollen over hotellet, men til gengæld vil du få en god portion penge for salget.

Er du klar til at starte et hotel?

Når du har valgt hvilket hotel du vil bestyre, så kan du begynde at opgradere det og samle din daglige indtjening samt ansætte personale. Vi vil i en række af indlæg gå igennem de forskellige elementer der ligger i at styre et hotel, få et femstjernet hotel samt at holde sine gæster glade.

Har du allerede erfaring med at drive et eller flere hoteller?