Sådan køber du Simpoints til The Sims 3 Store

sims-points

 

De fleste sims spillere er udmærket klar over hvad The Sims 3 Store er og hvor mange fine ting man kan finde derinde. Det er stedet, hvis du vil have de nye flotte verdener som EA udgiver og det fede indhold der følger med, såsom spabade og pizzaovne. Vi elsker The Sims 3 Store og fordi alting er skabt af EA, i modsætning til hvad der ligger på Exchange, så har vi garanti på at det ikke ødelægger spillet.

For at handle i The Sims 3 Store skal man have simspoints og med mindre du selv har et dankort eller paypal så skal du have fat i en voksen der kan købe points til dig, med deres dankort. Nu har vi heldigvis vores egne dankort som vi selv kan bestemme over, men havde The Sims 3 Store fandtes dengang vi ikke havde, så er vi ikke sikre på at vores forældre havde været med på at købe points i samme hastighed som vi ville kunne bruge dem.

Måske ved i det allerede, men hvis ikke synes vi at vi lige ville fortælle om en anden mulighed for at få fingrene i Simspoints. De kan nemlig også købes mange af de steder, hvor du i forvejen køber dine simsspil. Og så er det jo ligepludselig et helt oplagt ønske til fødselsdag og jul. Vi har i hvert fald set dem i vores fysiske Fona butik samt online hos bl.a. CDON og Coolshop.

Hos CDON kan man købe 1000 points som bliver sendt på et gavekort med posten, mens Coolshops løsning er lidt dyrere, men så får du den tilgengæld som en kode per email. Så det er jo lidt en smagssag hvad man er til. Denne løsning er generelt lidt dyrere end at købe det via The Sims 3 Store, men kan også virke lettere, hvis det f.eks. er en gave.

 

> Køb 1000 points hos CDON.com

> Køb 1000 points hos Coolshop

 

 

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][styled_box title=”Bruger du The Sims 3 Store?” class=”sb_green”]

Bruger du The Sims 3 Store og hvordan køber du dine Simpoints?

[/styled_box]

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]