Sådan køber du et feriehjem

For at du kan købe et feriehjem i enten Kina, Frankrig eller Egypten, skal du have opnået visa niveau 3. Dette får du ved at gennemføre udfordringer og løse opgaver. Du finder opgaver på opslagstavlen, der hvor man bliver indkvarteret.

Når du er nået til niveau 3, kan du købe et feriehjem, så du slipper for at bo i teltlejr for eksempel. Jeg vil nu vise dig hvordan du gør.

hus1

Du kan både købe et ferie hjem over telefonen og over computeren. Chris her, har ikke lige fået sin computer med på ferie, så han ringer fra telefonen.

hus2

Du vælger at ringe til “Real Estate”, som måske hedder noget i stil med ejendomsmægler på dansk.

hus3

Nu vælger du så at trykke på “Purchase Vacation Home” (Køb feriehjem).

hus4

Du vil nu se en oversigt over byen, her i Egypten, med de grunde og huse der er ledige. De lilla er dem du har råd til, mens de sorte er dem du ikke har råd til. Jeg vælger grunden der ligger sammen med de andre huse, inde i midten.

hus5

En boks kommer op, hvor jeg ser et billede af grunden, samt prisen for denne. Jeg kan nu trykke OK eller Cancel, hvis jeg ikke ønsker at købe den alligevel.

hus6

Her har jeg bygget et lille hus til Chris, og jeg har forsøgt at matche stilen fra de andre huse i byen, med fladt tag og jordfarver.

hus7

Det er lille og moderne, og der er kun lige det man har mest brug for.

hus8

Her kan Chris nyde mange gode ferier fremover, hvor han kan sove i en behagelig seng, frem for et billigt telt med fælles toilet.

 

Se hvordan det ser ud, når vi bygger et feriehjem: