Sims 3 havearbejde – Sådan finder og planter du frø

Hvis du ønsker at udvide din have kan det være en god idé at begynde at finde frø ude i naturen. Med lidt træning er det faktisk rigtig nemt. Mange er ikke rigtig klar over hvad det er man leder efter, men det vil vi nu vise jer.

frø5

Frø kan du finde alle vegne. Det kan især anbefales at gå en tur i parken eller omkring kirkegården og omkring forskningsbasen. På billedet ovenfor ser du et frø. Ved at holde musen hen over det kommer der et skilt frem med hvad det er for et frø og hvilken kvalitet det er. Dette er et druefrø af god kvalitet og det er af typen “Almindelig”.

Du samler frøet op ved at klikke på det og vælge “Saml op”.

Der er masser af frø rundt omkring i byen, og der kommer løbende nye til, så du vil aldrig løbe tør for frø at samle ind. I starten vil din simmer primært kunne finde almindelige frø såsom æblekerner, druefrø, salatfrø og tomatfrø. I takt med at de bliver bedre og bedre i havefærdigheden vil de kunne finde frø som er af andre typer. Bl.a. ualmindelige frø, specielle frø og sjældne frø. Hold desuden også øje med træerne i parken. Ind imellem er der æbletræer og limetræer klar til at blive høstet.

frø6

Når du samler frø sammen kommer de til at ligge i din rygsæk.

frø8

Når du vil plante dem, trykker du på dem i rygsækken og vælger “Plant” eller “Plant mange”.

frø7

Du kan godt risikere at du ikke har nok point i havebrugsfærdighed for at kunne plante frøene eller de frugter du har plukket rundt omkring. Så må du væbne dig med tålmodighed og vente til du bliver dygtig nok.

 

Få flere tips til havearbejde i Sims 3 her.