Guide til enhjørninge i Sims 3 Kæledyr

En af de ting vi har glædet os mest til ved sims 3 Pets er enhjørningerne, det er vi nok ikke ene om? Der er noget magisk over de skabninger!

 

Her finder du en enhjørning i Sims 3

For at finde enhjørningene i Sims 3 skal du huske, at du skal være i verdenen der kom med The Sims 3 Pets, nemlig Appaloosa Plains. Medmindre du har downloadet en verden der indeholder funktionaliteten, så vil du kun se enhjørninge i Appaloosa Plains.

Enhjørninger har tilsyneladende 40 % chance for at dukke op hver aften. Du vil kunne se det ved at en form for nordlys viser sig på himlen og vil strømme ned mod stedet, hvor de befinder sig.

Når klokken bliver 20.00 går du ud og ser på kortet over byen mens du lader tiden køre, på den måde vil du kunne se nordlyset hvis det er der. Er det der ikke, vil du ikke finde en enhjørning den nat. Men hvis du gør det samme aften efter aften skal de nok dukke op!

Fiskestederne lidt uden for byen er et af de steder, hvor enhjørninge viser sig. Hold især øje med Appaloosa Plains’ Vandvej (vindervej 1967) og Stillebugten (kanelvænget 357) i Appaloosa Plains.

 

Enhjørningen er tilstede i et bestemt tidsrum

Du kan kun finde enhjørningen mellem klokken 20.00 og 5.00, så du bliver nødt til at møde den samme enhjørning et par gange for at blive ven med den. Der lader til at være en mekanisme i spillet, der gør at du vil møde den samme enhjørning igen, for at gøre det lettere at blive ven med den. Når du har flyttet en enhjørning ind i din familie, vil en ny dukke op.

Hvis du har en hest som har fået livstidsbelønningen “Flokkens ven”, så vil vilde heste ind imellem besøge din grund. Og her kan du være heldig at enhjørninge kan være i blandt dem.

 

Sådan flytter den ind i familien

Når du spørger enhjørningen om den vil være en del af din husholdning, vil den fortælle dig at du skal bevise over for den, at du er en ven af alle skabninger. For at vise det, skal du blive bedste ven for evigt med tre forskellige skabninger (simmere, katte, hunde eller heste). Når du har 3 eller flere bedste venner vil enhjørningen acceptere din invitation og flytte ind i familien.

Når enhjørningen er flyttet ind i familien kan du gå i gang med at lede efter endnu en, måske endda en af modsatte køn så du kan avle på enhjørningene.

 

Sådan passer du en enhjørning

Du passer en enhjørning ligesom du passer dine heste, det er bare lidt lettere fordi deres behov falder langsommere. Du skal naturligvis sørge for at den har drikkevand, mad og at den bliver trænet. Hvis du har planer om at avle så skal du have en stald der skal være relativ stor, så det skal du lige tage højde for når du køber din grund.

 

Salg og adoption

Du kan ikke sælge eller bortadoptere enhjørninger. De er trods alt magtfulde skabninger der er inviteret ind i din husholdning. Hvis du ikke ønsker at have dem mere er de eneste muligheder at lade simmeren sætte dem fri i naturen eller ved at bruge enhjørningen selv og vælge at den skal vende tilbage til naturen.

Enhjørninge kan heller ikke bruges som hingst til at avle på, på hestecenteret ligesom hunnerne ikke kan blive gravide på hestecenteret. Det eneste egentlige formål på hestecenteret for en enhjørning er at deltage i løb.

 

Sådan avler du på dem

For at avle med enhjørninge skal du bruge en stald. Staldene kan du finde i købemenuen, hvor du finder de andre ting til hestene.

 

Før enhjørningene kan avle

For at det vil lykkedes skal du sikre at de to enhjørninge har et godt forhold til hinanden. Når de er bedste venner vil du opleve at der kommer en romantisk mulighed frem, og du vil kunne prøve at få et føl. En anden mulighed er at sende den ene enhjørning ind i stalden og vælge “prøv at få et føl” med den anden enhjørning.

Det kan godt være det kræver et par forsøg før de bliver gravide, du kan vide det ved at muligheden for at få et føl forsvinder. Graviditeten varer i tre dage og i denne periode kan dine simmere ikke ride på enhjørningen.

 

Parring af hest og enhjørning

Man kan godt parre heste og enhjørninge. Der er 50 % chance for at få en enhjørning med superkræfter og 50 % chance for at få en almindelig hest. To enhjørninge der parrer sig vil med garanti få et magisk føl.

 

Sådan bliver du venner med dem

Nu har vi skrevet om hvordan du finder en enhjørning, så virker det på sin plads også at fortælle om hvordan man så bliver ven med den og i sidste ende måske endda lader enhjørningen flytte ind i familien?

 

Bliv venner med en enhjørning

Man kan ikke bare bede en enhjørning om at flytte ind, man skal blive ven med den først. Og til det er der kun en vej frem, nemlig at bruge de sociale interaktioner.

Start ud med at se på enhjørningen, på den måde stifter sim simmer og enhjørningen bekendtskab med hinanden. Dernæst kan du forsigtigt nærme dig enhjørningen og lade den snuse til din hånd. Når forholdet begynder at blive bedre kan du begynde at klappe den på halsen, kæle med den osv. Så skal statusbaren nok flytte sig hurtigt.

 

Velsignelse eller forbandelse

Fordi enhjørninger er magiske skabninger, så vil de enten velsigne eller forbande din simmer når du møder dem. Dette vil resultere i en meget kraftig positiv eller negativ humørstump. Uanset hvad, så skal du være vedholdende og blive ved med at lade din simmer interagere med enhjørningen. Også selvom det bare er at kigge på den.

 

Enhjørning velsigner en hund

Enhjørningerne har adskillige evner, som du kan drage nytte af ved at have dem i din husholdning. Der er også nogle der hører til kategorien af de mere ondsindede og destruktive, men det kan måske også være nyttigt ved særlige lejligheder.

Enhjørninger kan velsigne dyr og mennesker, hvilket vil give en +40 “Velsignet af en enhjørning” humørstump. Ligeledes kan de gøre det modsatte, forbande dyr og mennesker, hvilket du gør under onde interaktioner, for at straffe simmere og andre dyr. Dette vil give en -40 humørstump. Både velsignelsen og forbandelsen varer i 8 timer.

Derudover har de en meget nyttig superkræft når det kommer til havearbejde. De kan nemlig velsigne planter, hvilket gør at planter udvikler sig til deres næste stadie. Dette kan man gøre omkring 3 gange med maksimal effekt. Velsignede planter kan forandre sig til livsfrugter og du kan genoplive døde planter. Ligeledes kan enhjørningerne forbande planter, hvilket øjeblikkeligt vil slå planten ihjel.

Enhjørningerne kan også teleportere sig selv til et andet sted. Dette koster en smule energi dog. Hvis der sidder en simmer på enhjørningen imens den teleporterer, kommer den med på turen.

Derudover kan enhjørningerne sætte ild til ting, ligesom de kan slukke ild ved at lave en lille sky der regner over det område hvor det brænder. Skulle din hund eller kat få en omgang lopper, så kan enhjørninger også kurere det!

Du skal dog være opmærksom på det begreb der hedder magisk kapacitet. Det betyder, at du ikke kan blive ved med at bruge disse magiske superkræfter. Forestil dig et batteri der løber tør for strøm. Når du har brugt dem for meget, har enhjørningen brug for at genoplade. Dette tager adskillige timer, men det er noget de altid gør. Der er ikke noget sted, hvor du kan se hvor meget kapacitet du har brugt. Dog kommer der en humørstump, der indikerer hvornår du har brugt halvdelen af superkræfterne i denne omgang. Men du kan godt bruge egenskaberne et par gange i løbet af dagen uden at løbe tør. Det der koster mest energi er at velsigne, mens det er relativt “billigt” energimæssigt at teleportere og tænde ild. Det koster ikke noget energi at slukke ild.

Er du en af dem der bruger snydekoder? Så læs lige med her…

Du må endelig ikke fjerne den humørstump, der indikerer, at der kun er halvdelen af energien tilbage. Hvis du gør det, risikerer du at enhjørningen mister evnen til at lave magi.

Enhjørningens behov vises som hvide bjælker og de falder langsommere end en almindelig hests. De er super hurtige og når de løber vil du kunne se et glimtende spor efter dem. På grund af denne egenskab starter, de med at have niveau 10 i egenskaberne løb og spring. Dette gør, at de er ideelle til at deltage i konkurrencer i hestecenteret.

Når en enhjørning græsser, vil du engang imellem opleve at der kommer en regnbue over dem.

 

Enhjørningens superkræfter

Ydermere kan du opleve at enhjørningerne skinner i månelyset og nogle gange vil det give dem en humørstump. Det lader ikke til at gøre noget ved dem, men det kan være pænt at se på. Dette ses tydeligst på hvide enhjørninger.