Sådan stopper du tyven i Sims 3

Kender du det når dine Simmere ligger fredeligt og sover sødt i deres senge, og lige pludselig hører du den genkendelige lumske melodi begynder at spille i højtaleren? En tyv er på vej! .. Hvor mange gange har du ikke prøvet at en tyv er brudt ind efter midnat på din grund og har taget nogle af dine ting, og måske endda er sluppet godt afsted med det?

Det er super irriterende når en tyv kommer på visit og nupper nogle af ens kære genstande, men det kan du heldigvis sætte en stopper for lige nu hvis du læser med her!

 

Sådan stopper du tyven fra at stjæle fra dig

1) Sæt tyverialarmen udenfor

Det første og bedste trick er, at du først og fremmest skal huske at sætte en tyverialarm. For det andet, at du skal sætte den ude foran dit hjem, og ikke indeni. Ved at have tyverialarmen udenfor bliver der hurtigere alarmeret når tyven træder ind på grunden, og så vækker den heller ikke hele familien som jo altså sjældent er nødvendigt.

2) Gå sent i seng

Tyve kommer oftest mellem klokken 2 og 4 om natten, og her har du en fordel hvis dine Simmere er natteugler. Hvis dine Simmere først går i seng omkring halv 2 om natten, så vil de formentlig først ligge i deres seng når klokken er 2, og her minimerer du allerede risikoen for en tyv gevaldigt.

 

3)  Hav en i familien der er vågen

Hvis det er lige omfattende nok først at gå i seng klokken 2 om natten, så kan du ændre strategien til blot at have en simmer der er vågen om natten. Tyven kommer kun hvis alle Simmerne i din husstand sover, husk det!

 

4) Giv dine Simmere egenskaben “heldig”

Hvis dine Simmere har egenskaben heldig, så er der mindre risiko for  at tyven dukker op i det hele taget. Her kan du også være smart og give dem egenskaben “modig”, for så vil de, i tilfælde af der kommer en tyv, være seje nok til at turde tage kampen op med tyven.

 

Hvad med jer, får I tit tyve på jeres grund?