Sådan skifter du sprog i Sims 4

Vi har fået en hel del spørgsmål omkring det med sprog i Sims 4. Der er mange af jer, der gerne vil vide hvordan man skifter sprog i spillet. Den gode nyhed er, at det ikke er særlig svært. Den dårlige nyhed er, at det havde været bedst hvis du havde valgt rigtigt fra start af (forklaring følger).

 

Sådan skifter du sproget i Sims 4

I Sims 4 kan du ikke skifte sproget når du er inde i spillet, så du behøver ikke endevende indstillingerne for at se hvor den gemmer sig.

Hvis du har købt Sims 4 fysisk, altså på en dvd så har du selv valgt hvilket sprog Sims 4 skal være. Men hvis du, ligesom os, har Sims 4 downloadet via Origin så har du ikke selv valgt sprog under installationsprocessen. Sims 4 er, som du ved, knyttet op til Origin, og derfor er det sprogindstillingen på Origin der styrer, hvilket sprog du har i Sims 4.

Den dårlige nyhed er, at hvis du allerede har installeret Sims 4 og det ikke er det ønskede sprog – så skal du geninstallere Sims 4 efter at have skiftet sprogindstillingen i Origin.

Vi har set videoer af folk der skifter sproget i Sims 4 uden at geninstallere spillet, men det kræver en del roderi og vi vil ikke anbefale det medmindre du er vant til at gøre sådan noget. Hvis du alligevel vil kaste dig ud i det, så prøv at søg på “Change language in The Sims 4 without reinstalling” på Google.

 

Sådan skifter du sprog i Origin

  1. Åben din Origin klient
  2. Vælg Origin > Application Settings > General > Origin Client Language > Vælg sprog
  3. Gem og installer Sims 4 igen

skifte sprog i sims 4

Vil du læse flere guides til Sims 4? Så kig med her.