sims 3 meditation

Sådan mediterer din simmer

Meditation er en del af kampsportfærdigheden, som kom med The Sims 3 Verdenseventyr.

Din simmer kan begynde at meditere når de har nået niveau 5 i kampsport og i videoen herover kan du se hvordan du gør.

Meditation vil ikke øge din sportsfærdighed på samme måde som øvrige kampsportsaktiviteter gør, men til gengæld får simmeren det sjovt og de negative humørstumper forsvinder. Når din simmer har mediteret længe nok, så kommer de i et meditativt fokus, hvilket er en humørstump der varer op til fire timer og som medfører at de er hurtigere til at lære en færdighed mens de har denne humørstump. Når de har nået maksimum begynder de at svæve i luften – det ser ret fedt ud. Det tager omkring 3½ time at nå dette punkt.

Når din simmer kan meditere låses der også op for at simmeren kan Zeneporte. Dette kan de når de er på det stadie hvor de svæver i luften. Det fjerner humørstumpen meditativt fokus men giver til gengæld din simmer mulighed for at transportere sig selv til ethvert sted der er synligt for dig i spillet. Dette kan evt. bruges til at komme forbi nogle fælder eller måske endda springe over dele af et gravkammer og komme direkte til skatten, hvis du kan se den… Det er faktisk lidt som at snyde – bare uden at gøre det!

 

 

Meditationsmesteren

Når din simmer har mediteret i 150 timer kan de lære at bruge Tranqil transferens, hvilket er en erstatning for Zeneport. Det er en øjeblikkelig teleportering fra sted til sted, som ikke er på bekostning af din meditativt fokus humørstump. Dog reducerer den varigheden af det meditative fokus med en halv time for hver gang du teleporterer, men du burde kunne teleportere flere gange på en meditations session. Du behøver ikke engang at nå det meditative fokus før du kan teleportere! Dette er yderst anvendeligt til f.eks. at samle sten, frø, dyr osv. Du kan se hvor mange timer din simmer har mediteret i samlerjournalen – se i videoen hvordan.

Så selv om det umiddelbart virker lidt kedeligt at meditere, så er der faktisk nogle ret seje ting man kan gøre, hvis man bare er tålmodig.

Mediterer dine simmere?