Sådan tjener du penge i Sims 3

Ja ja, vi kender alt til Motherlode og Kaching – men hvornår har det egentlig nogensinde været specielt sjovt at have mange penge i Sims 3, medmindre man lige skulle prøve at købe en møgdyr bil eller lignende? Der findes væsentlig sjovere måder at tjene penge på i Sims 3, og det vil også give dig en sum penge der er lidt federe at arbejde med – for hvad er det lige man skal bruge 300.000$ til? Derudover, så kan det også skabe liv, underholdning og udfordringer i spillet – og det er jo noget vi er vilde med!

 

Begynd at samle

Der ligger masser af godter rundt omkring i nabolaget. Du kan finde alt fra sten til ædelstene, metal, sommerfugle, insekter, slanger m.m. (afhængigt af hvilke udvidelsespakker du har). Du kan sælge alle de genstande du finder, og nogle af dem, f.eks. sten kan du f.eks. få viderebehandlet så de kan stige yderligere i værdi.

Prøv at fiske

Det er virkelig nemt for din Simmer at gå i gang med at fiske. Har du en fattig familie? Så sæt dem til at fiske – det er både underholdende og der er gode penge gemt i det. Din Simmer kan f.eks. tjene op til 6000$ pr. aften ved at fange dødsfisk.

 

Havearbejde er vejen frem

Du kan samle frø i hele nabolaget, og dem kan du så og dyrke i den egen baghave! Havearbejde er en fantastisk måde at tjene penge på, og det er en beskæftigelse der kan underholde hele familien. Det er dog også særdeles tidskrævende, og vi kan ikke nævne hvor mange gange vi har bandet over at der i særdeleshed har manglet en gartner i Sims 3. Efterhånden som din Simmer bliver bedre og forbedrer kvaliteten på afgrøderne, vil du kunne sælge dem med en rigtig pæn profit.

 

Bliv kunstner

Der er gode penge i kunsten, og det er uanset om du vælger at blive maler eller musiker. Din Simmer kan blive en mestermaler og kaste sig ud i alt fra stilleben til portrætter og abstrakte kunstværker. Hen ad vejen vil din Simmer kunne producere 2 store malerier om dagen, der hver især kan sælges for 5000$ – wow! Malerier stiger med 5$ i værdi for hver dag der går, så hvis du har en række malerier i rygsækken eller familieinventaret, så kan der ophobes store værdier her! Som musiker er der også gode penge at hente.

Uanset hvilket instrument du er til, så kan du placere det i rygsækken og smutte forbi en offentlig grund, fest eller bar og fyre et show af, hvor du naturligvis lægger op til at de kan give drikkepenge. Derudover bliver din Simmer som oftest i godt humør af at spille musik, og det kan være en måde at møde venner på. De kunne jo f.eks. lave et band!

 

Bliv hacker

Computeren er ikke speciel interessant i Sims, lige bortset fra at de nu kan date ooog.. Hacking! Hvis du har en Simmer der har egenskaber computer whiz, så kan de blive hackere. Muligheden opstår kun mellem kl. 9 om aftenen og 7 om morgenen, men her er der altså gode penge at hente hvis din Simmer er lidt af en natteravn.

 

Opfind

Med Sims 3 Drømmejob kom muligheden for at blive opfinder. Som opfinder producerer du alt fra legetøj til robotter. Alt du skal bruge er scrap fra lossepladsen og tid. Pas dog på, for nogle gange kan der godt gå ild i din Simmer! (Ja vi har haft en Simmer der døde på den måde).

 

Udnyt kleptomanien

Kleptomanien er en sjov færdighed. Der er mange der aldrig vælger den fordi de ser den som negativ, men come on – hvornår har det IKKE været sjovt at have en Simmer der kunne snige sig ind i andres huse og stjæle deres genstande? ;) For det er præcis hvad kleptomanerne kan, og her er der altså også pæne værdier at hente hjem. Har du rige bekendte i byen? Så ved du hvor du skal holde øje med den næste fest hvor muligheden byder sig. Læs mere om kleptomanien her.   Har du andre forslag til hvordan Simmere kan tjene penge?