fest i sims 3

Sådan holder du en god fest i Sims 3

Har du en festglad og social Simmer, så kender du alt til de mange ønsker om at holde fester – hele, hele tiden. Men der er jo ingen af os der gider holde en fest, hvis vi ikke er temmelig sikre på at det bliver en god en. Så hvordan er det lige man gør det, sikrer sig at man holder en god fest? Læs med herunder og få tipsene til, hvordan man holder en god fest i Sims 3.

 

1) Arranger festen

Brug telefonen til at arrangere en fest. Du kan vælge at holde din fest på din egen grund, eller f.eks. på et lokalt diskotek, bar eller lignende. Sidstnævnte kan være smart hvis du ikke har så stor en grund eller så meget underholdning i dit hus. Der er forskellige typer fester du kan holde, det er f.eks.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
 • Fødselsdagsfest
 • Gavefest
 • Bryllupsfest
 • Forlovelsesfest
 • Begravelse
 • Kampagne fundraiser (Gælder kun for Simmere i politik karrieren)
 • Teenagefest (Muligheden opstår først, når forældrene bliver tilbudt at tage på en gratis ferie)
 • Pyjamasfest (Børn og teenagere kan holde denne fest for dem på deres egen alder)
 • Kostumefest
 • Pool fest
 • Gavefest (Lidt alá juleaften)
 • Madfest (Lidt alá det amerikanske Thanksgiving)
 • Bålfest
 • Juice keg fest

Antallet af fester du har mulighed for at holde, afhænger af hvilke/hvor mange udvidelsespakker du har.

Hvis du vil sikre dig, at dem du inviterer til festen også gider komme, så skal du gå efter dem din Simmer er godt bekendte med. Ellers har de en tendens til at blive hjemme. At invitere kolleger og chefer kan være særligt gavnligt hvis du vil booste din karriere!

 

2) Ingen fest uden mad

Sultne Simmere er ikke glade Simmere – sådan er det bare! Så husk at server noget mad. En nem måde at gøre det på er, at sætte et buffetbord, men du kan også sagtens nøjes med selv at tilberede maden i køkkenet eller på grillen. Hvis du har Aftenunderholdning har du også mulighed for, at hyre en bartender som kan lave nogle lækre drinks.

bartender i sims 3

 

3) Musik er godt

Hvis du har en Simmer der kan spille på et instrument, så kan det fungere som udmærket underholdning for gæsterne. Man kan dog også være lidt uheldig (afhængigt af hvordan man ser på det), at en af gæsterne selv har taget et instrument med, eller vælger at buge et af dem du har stående, og at de så får opmærksomheden fra alle gæsterne, og de bliver stående der flere timer. Men, et ganske almindeligt anlæg kan også gøre tricket! Hvad er en fest uden musik og dans? Vi spørger bare.

 

4) Arranger underholdning

En fest uden underholdning er sjældent en god fest. Det kan være de mest simple ting der gør tricket, f.eks. havesprinkleren som alle Simmere er vilde med! Eller et bål, et jacuzzi, bordfodbold, en bold eller andre former for aktiviteter.

 

 5) Lad dem kunne opfylde deres behov

Nogle af dine gæster vil formentlig fortsætte med at feste lige indtil du vælger at stoppe festen, mens andre smutter inden midnat. Men til de gæster der er ekstra friske på en lang nat, der kan du vælge at lægge et par soveposer rundt omkring – at foretrække i et rum så de ikke vågner af lyden. Det er da rimelig god service at byde sine gæster!

På samme måde kan et 3-i-1 toilet fra Paradisøen være perfekt til at opretholde deres hygiejne og toiletbehov. Hvis du ikke har den udvidelsespakke, så bare sørg for der er nok toiletter, og at døren ikke nemt bliver blokeret når de skal frem og tilbage.

 

De uforudsete ting der kan ødelægge en fest i Sims 3

Som med alt i Sims, så kan der opstå uforudsete hændelser som du altså bare får svært ved at rette op på når du holder en fest. Nogle af de ting der kan ødelægge din fest er…

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
 • En af gæsterne dør og manden med leen slukker og lukker festen
 • Der går ild i pejsen eller ovnen
 • En af gæsterne stjæler din baby (Det er mest for dig festen bliver dårlig så)
 • Gæsterne kan ikke få opfyldt deres behov, særligt for søvn, sult og toilet

 

 

Hvad er dine bedste tips, til en god fest i Sims 3?

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]