Sådan får du en alien baby i Sims 4

Aliens har været en del af The Sims spillene siden Sims 2, og i Sims 4 er de kære væsener endnu en gang blevet introduceret, sammen med udvidelsespakken Sims 4 Arbejdstid.

Hvad betyder det for dig? Jo, det betyder bl.a., at dine mandlige simmere nu kan risikere at blive bortført af aliens, og blive gravide – og hvem vil ikke gerne opleve det? ;) Det betyder også, at du kan støde på disse rumvæsener på dit arbejde, eller når du er på en date – man ved aldrig hvem der er i forklædning!

Vi har været heldige nok til at opleve en bortførsel to gange, og begge gange er vores mand blevet gravid. Herunder kan du læse lidt mere om, hvordan du selv kan komme til at opleve det.

gravid-mand-sims-4

 

Sådan bliver en mand gravid i Sims 4

Først og fremmest skal det siges, at en bortførsel og graviditet forlader sig på tilfældigheder (medmindre du har installeret et mod/hack). Med det sagt, så findes der metoder til at øge chancerne for at det skal ske.

sims-4-alien-baby

Dine mandlige simmere har størst chance for at blive bortført, hvis de arbejder som forsker eller læge. Som forsker har din simmer mulighed for at opfinde en parabol, og gennem den kan han tage kontakt til rumvæsener, og afsløre hvem af de ellers normale udseende simmere der er aliens i forklædning! Er din simmer læge kan han også bruge røngtenmaskinen til at finde ud af, om en simmer er et rumvæsen.

 

Skal min simmer lave noget specielt for at blive bortført?

Nej. Din simmer kan kigge på stjerner i teleskopet eller være midt i en fest – det skulle ikke gøre en forskel. Når din simmer bliver bortført, uanset hvad han laver, så vil han gå udenfor og blive hevet op af et rumskib.

teleskop sims 4

Efter et par timer vil simmeren vende tilbage til hjemmet, og han vil have en moodlet der fortæller at han har været væk – og det kan enten være positivt eller negativt. Er din mand gravid vil han opdage det efter en dag eller to, hvor han vil have det underligt i maven, og begynde at få tanker omkring børn (hold øje med tankeboblerne).

gravid-mand-the-sims-4

 

Selve graviditeten

mand-i-sims-4-gravid

En mands graviditet følger den samme proces som de kvindelige simmere. Det vil sige, at længden på graviditeten og den voksende mave er ens med kvindernes. Til gengæld vil den gravide mand ikke være klar over, at han er gravid. Først tror han, at han har spist noget dårlig mad og efterfølgende vil han undre sig over, at kroppen forandrer sig. Ja det er en sand overraskelse når han går i fødsel ;)

Undervejs i graviditeten vil manden af og til kigge på sin mave, og opleve noget grønt lys der skinner, som du kan se på billedet herunder. Det sker der intet ved, det er bare en lille reminder om en baby der er på vej.

sims-4-gravid-med-rumvaesen

 

 

Når alien babyen kommer til verden

alien-beloenning-sims-4

Når din baby er kommet til verden, vil den med høj sandsynlighed ikke have hudfarve, og du vil have lidt flere interaktionsmuligheder end normalt. Din mandlige simmer kan sågar amme babyen – om det er en fejl eller planlagt ved vi ikke ;)

alien-baby-sims-4

Klikker du på stamtræet vil du kunne se hvem moderen er – hvem ved, måske kommer hun på besøg en dag.

interaktioner-alien-baby-sims-4'

Vil du ikke have din alien baby?

Det kunne jo ske, at din mand er blevet bortført og gravid uden du egentlig ønskede det. I det tilfælde har du ikke så mange muligheder før babyen er født. Så snart babyen er født har du mulighed for at sende den tilbage til verdenen Sixam, det gør du ved at klikke på babyen og vælg “send til hjemmeverden”, som du kan se på billedet herover.

Muligheden for at sende babyen tilbage er der også selvom det bliver barn. Vælger du at gøre det skal du være klar over, at du mister venskabet og kendskabet til barnet – det er som om du har slettet det fra spillet.

rumvaesen-baby-sims-4

alien-barn-sims-4-arbejdstid

alien-barn-sims-4