Sådan deler du en simmer

Vi er ind imellem blevet spurgt om hvordan man deler sine simmere med andre og nu er vi klar med en guide til jer, som vi håber at i kan bruge.

Trin for trin – Sådan deler du din simmer

Erik_Severinsen5

Når du er inde i spillet vælger du at skifte udseende via spejlet.

Erik_Severinsen6

Når du kommer ind i Lav en simmer så trykker du nede på den lille knap med de tre prikker, som er rammet ind i den røde firkant.

Erik_Severinsen7

Nu vælger du den øverste der hedder “Del Simmer“.

Erik_Severinsen8

Nu får du mulighed for at give simmeren et navn og en beskrivelse, det er denne som de andre brugere i Exchange vil kunne læse når de skal beslutte sig for om de vil downloade din simmer.

Erik_Severinsen9

Erik_Severinsen10

Når du trykker på hakket er første del klaret.

Erik_Severinsen4

Nu går du ud i startprogrammet og vælger menuen uploads. Nu kan vi se at Erik Severinsen er blevet en genstand og ved at trykke hakket af og trykke upload for neden, så går den i gang med at uploade. Hvis du ikke allerede er det, så bliver du bedt om at logge ind med din The Sims 3 bruger.

Erik_Severinsen3

Erik_Severinsen

Når den er færdig med at uploade så går du ind på The Sims Exchange og logger ind hvis du ikke allerede er det. Under “Min side” er der en menu der hedder “Mit studie“. Her kan jeg se at Erik er kommet ind. Hvis du har uploadet flere simmere vil de alle sammen ligge her. Ved at klikke på hans navn kommer jeg videre til downloadsiden.

Erik_Severinsen2

Her kan man se hans beskrivelse og de forskellige billeder og selvfølgelig downloade ham. Billederne kommer helt af sig selv, så det skal i ikke spekulere på.

Vi håber at du med denne guide får delt alle dine gode simmere med andre. Du må meget gerne ligge links til dine simmere i kommentarfeltet.

Download Erik Severinsen

Vil du gerne have din egen Erik Severinsen i dit spil? Så finder du ham i hvert fald lige her…

download knap