Sådan bliver du partner i The Sims 3

Vidste du at du kan blive partner i de forskellige byers virksomheder i dit sims spil?

Det er et ønske de fleste simmere får før eller siden og det er muligt at opfylde når der er et vist økonomisk overskud.

bliv_partner_1

Du vil se muligheden når du klikker på virksomhederne i oversigtsbilledet (såfremt du har nok penge til at blive partner). F.eks. videnskabsbygningen, stadion, spa-salonen, købmanden, restauranter osv. Men man kan ikke blive partner i skolen for eksempel.

bliv_partner_2

Når man er partner er man berettiget til en andel af virksomhedens overskud. Det betyder at hver mandag kl. 9, så kan du indsamle ugens overskud fra de virksomheder du har partnerskab i. Det vil typisk tage mellem 8 og 14 uger inden du har tjent det ind igen og kan begynde at tjene et reelt overskud.

Jo dyrere virksomheden har været, jo flere penge vil du også tjene. Vi plejer at gå efter de store såsom hospitalet, stadion og videnskabsbygningen som de første, selvom de små restauranter er meget billigere.

Fra partner til ejer

Man kan også ende som ejer af virksomheden, hvis man køber de andre partnere ud. Det kræver lidt yderligere økonomisk overskud, men man får også en tilsvarende højere indtægt fra virksomheden.

bliv_partner_4

Mer’ vil have mer’!

Når din simmer først er blevet partner i eller ejer af en virksomhed, så vil de med høj sandsynlighed ønske at blive partnere eller ejere i flere! Måske du skulle udfordre dig selv og satse på at købe hele byen i den bedste matadorstil? :-)

 

Har du prøvet at eje virksomheder i dit spil?