ægteskab i sims 3

Sådan bliver dine Simmer gift

Det er ikke nødvendigvis altid lige let at få sine Simmere til at blive gift, hvis ikke man har styr på de små tips og tricks. Det kender vi selv alt til, men vi har gennem tiden lært, hvordan man kan gøre det lidt nemmere – og ikke mindst hurtigere, at få sine Simmere gift. Så hvis du har brug for lidt hjælp til at få dine Simmere gift, så læs med herunder!

 

1) Find din Simmers udkårne

Før der kan være tale om et ægteskab, så skal din Simmer naturligvis finde en at gifte sig med. Du kan holde dig lokalt og finde din udkårne i byen du bor i, eller du kan f.eks. tage til udlandet hvis du har Sims 3 Verdenseventyr, hvor du kan finde franskmænd, egyptere og kinesere. Det er særligt smart, hvis du har en stor familie i nabolaget og du ikke føler der er nogen du ikke allerede er i familie med ;)

 

2) Opbyg et venskab

Et ægteskab kommer jo ikke bare ud af ingenting, så det første du skal gøre er, at opbygge et venskab med den Simmer du vil gifte dig med. Et godt venskab kan gøre det nemmere at transformere forholdet om til et romantisk venskab. Brug masser af de venskabelige handlinger; chat, underhold, lær at kende og vær ikke bange for at lave sjove ting som at tage ud og synge karaoke, svømme i poolen eller lignende.

 

3) Udfør romantiske handlinger

Når først du har et solidt venskab mellem dine to Simmere, så er det du skal begynde at udføre romantiske handlinger. Tricket her er, at du skal fortsætte med kun at lave romantiske handlinger – MEN, det må ikke være de samme i træk. Det vil altså sige, at du skal gøre f.eks. sådan her:

Flirt > Giv blomster > kys > massage > hold i hånden > flirt

og ikke

Kys > kys > flirt > flirt > flirt > kys > kys

Efter du har gjort det et stykke tid vil du få muligheden for, at “propose going steady”, altså spørge om de skal være kærester, og det er første trin på vejen til ægteskabet. Så snart de er kærester kan du fortsætte med at lave romantiske handlinger og variere disse, og så vil du få muligheden for, at “foreslå ægteskab” – hvilket altså betyder, at de bliver forlovet hvis den anden Simmer da siger ja.

 

4) Vælg hvilket bryllup du ønsker

Når først dine Simmere er forlovet, så har du lidt valgmuligheder i forhold til, hvordan du vil holde brylluppet. Skal det være privat, bare dine to Simmere? Eller skal hele familien være med, og se på, på sidelinien? Hvis du vil have et hurtigt bryllup, så kan du med fordel vælge et privat bryllup, så bliver de gift med det samme lige på stedet. Hvis du vælger et offentligt bryllup, så skal du arrangere en bryllupsfest over telefonen. Husk at du skal sætte en bryllupsbue (se billedet herunder), stole og mad til gæsterne som til en normal fest.

bryllupsbue i sims 3

Før dine Simmere gifter sig, så har de hver især mulighed for, at holde en polterabend (du kan holde det for begge Simmere, hvis du har dem i samme husholdning). En polterabend er en fest hvor din Simmer inviterer sine nære venner og familie til en sjov dag og/eller aften, før det store slag skal stå. Det er oftest venner af samme køn, dvs. hvis du har en mandlig simmer så ville han invitere sine mandlige venner. Tænk bare på filmen “Tømmermænd i Vegas” ;)  Det er ikke noget du skal holde, men din Simmer kan få et ønske om det, og så er det jo altid meget sjovt med en fest!

 

5) Hvis det ikke lykkes

Hvis du bare ikke kan få dine Simmere til at blive forlovet eller gift, så kan det være fordi den anden Simmer er i dårligt humør. Det kan ødelægge alt! Hvis de er trætte, sultne eller har tisset på gulvet .. Så er det bare med at sende dem hjem og lade dem komme igen en anden dag. Alternativt kan du vælge at lade den anden Simmer flytte ind i din husholdning så du styrer dem begge. For at gøre det til en mulighed, så skal du bruge en masse venskabelige handlinger, og IKKE nogle romantiske! Så vil du på et tidspunkt få muligheden for at spørge om de vil flytte ind. Og herefter vil det altså blive langt nemmere at få dem gift.

Hvis det skal gå stærkt og du på ingen måde er tålmodig, så kan du selvfølgelig også altid bruge snydekoden testingcheats, læs mere om hvordan her.

 

Har du nogle tips til at få dine Simmere gift?