Rumvæsner kan fremkalde meteorer

Jeg (Mille) har lige siden Drømmejob udkom længtes efter at opleve et meteornedslag, men det er aldrig sket. Jeg har set videoerne, jeg har siddet ved siden af Anja der har oplevet det, men det er aldrig sket for mig selv, før i dag.

I dag fik jeg det første rumvæsen i min Simmer familie, og hun viste sig at være ikke helt uden evner. Rumvæsner i Sims 3 kan mange ting, f.eks. skabe storm i byen, bortføre simmere og lave diverse forsøg med Simmerne, men jeg vidste ikke at de faktisk også kunne fremkalde meteornedslag. Mit rumvæsen var på vej over til en skjult ø som hun opdagede da hun var rundt i båd for at finde muslingeskaller, og da hun kommer over på øen og jeg klikker får jeg muligheden for at trykke “meteor” – så det gør jeg. Før jeg ved det lander en kæmpe meteor midt på stranden og spreder ild og røg over det hele, se bare billederne herunder.

meteornedslag i sims 3

meteornedslag sims 3

meteornedslag sims 3

meteornedslag sims 3

Straks som jeg troede at brandmændene kom, viste det sig bare at være den blonde paparazzi – det er da også en situation der er værd at forevige i medierne, det vil jeg godt nikke ja til. Så brandmændene kom ikke, og jeg skulle hilse og sige at øen stadigvæk står i flammer. Jeg burde muligvis gøre noget for at afværge situationen. ;)

 

Har I oplevet andre måder hvorpå man kan fremkalde meteorer, uden at bruge snydekoder?