Rumsten i Sims 3

meteornedslag i sims 3

Rumsten er meteoritter der er faldet ned fra himlen. De kommer i små, store og gigantiske størrelser. Du vil som regel kun finde de gigantiske ved at bruge et teleskop, hvor en besked vil fortælle dig at din simmer har set en meteor. Du vil kunne se hvor denne meteor befinder sig, ved at se på kortet. Du kan dog også finde gigantiske rumsten i skraldespandende rundt omkring.

Et af de spørgsmål vi oftest har fået igennem vores tid med Sims Leksikon, er “Hvor finder man rumsten?“. Især efter, at vi med Årstider fik rumvæsner, er det blevet et af de mest stillede spørgsmål. Faktisk er det slet ikke særlig svært at finde rumsten – de er over det hele, så det er ikke sådan til at sige præcis hvor du finder dem. Men når du går på jagt efter ædelstene og metaller, så oplever vi i hvert fald at ca. hver tredje – fjerde sten vi finder er en rumsten. De ser ud som på billedet ovenfor, som regel er de dog som den mindste af dem, men man kan være heldig at finde de store også. Ligesom du får en besked om, at du nu har fundet en opal eller et stykke sølv, så får du beskeden at du har fundet en rumsten.

Når du har rumsten i din rygsæk kan du ikke smelte dem, som du kan med metaller og du kan ikke slibe dem som du kan med ædelsten. Du kan analysere dem og finde ud af hvilken type rumsten det er. I tabellen nedenfor har vi listet de forskellige typer af rumsten.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
RumstenStørrelseVærdiforandring ved analyse
AcapulcoiteLille, Stor, Gigantisk70 %
AngriteLille, Stor100 %
AtaxiteLille, Stor, Gigantisk150 %
AubriteLille, Stor140 %
BrachiniteLille, Stor120 %
Charbonaceous ChondriteLille, Stor, Gigantisk500 %
ChassigniteLille, Stor, Gigantisk120 %
DiogeniteLille, Stor90 %
Enstatite ChondriteLille, Stor, Gigantisk600 %
EucriteLille, Stor80 %
HexahedriteLille, Stor, Gigantisk160 %
HowarditeLille, Stor70 %
KamasiteLille, Stor175 %
LodraniteLille, Stor80 %
LunarLille, Stor130 %
MesosideriteLille, Stor, Gigantisk1000 %
NakhliteLille, Stor110 %
OctahedriteLille, Stor, Gigantisk180 %
Ordinary ChondriteLille, Stor50 %
PallasiteLille, Stor, Gigantisk400 %
RumurutiteLille, Stor300 %
ShergottiteLille, Stor100 %
Unusual BellaciteLille, Stor, Gigantisk160 %
Unusual Custerous GossticiteLille, Stor, Gigantisk190 %
Unusual DukeaditeLille, Stor220 %
Unusual HolmbericLille, Stor180 %
Unusual LlamatiteLille, Stor, Gigantisk200 %
Unusual MazzadrayteLille, Stor210 %
Unusual PearsoniteLille, Stor, Gigantisk210 %
Unusual RodiekceousLille, Stor200 %
Unusual SporeciteLille, Stor, Gigantisk170 %
UreiliteLille, Stor, Gigantisk90 %
WinonaiteLille, Stor130 %

 

Værdien på rumsten

Værdien på en rumsten er tilsyneladende baseret på deres vægt, hvorfor en stor rumsten er mere værd end en lille. Du kan dog opleve at værdien ændrer sig, når du har analyseret stenen, alt efter hvilken type sten det er.

Når du først har fundet halvdelen af rumstenstyperne, vil det være lettere at finde den anden halvdel. Derudover vil du kunne finde de værdifulde rumsten oftere, når først du har fundet alle typerne af rumsten.

Du kan også finde rumsten ved at bruge samlingshjælperen, som du kan købe for de point du sparer sammen, hver gang du opfylder et ønske. Du vil kunne finde den i din rygsæk efter du har købt den, den ligner en sommerfugl. Når du trykker på den kan du så vælge “Sten og metaller” og når du så går ud på kortet vil du kunne se markeringer alle de steder du kan finde sten.

Hvis du spiller med Verdenseventyr, kan din simmer lære kampsport. Når din simmer når et vist niveau, kan han/hun slå rumsten over med hænderne. Når du slår dem over, vil du ofte se at de indeholder ædelsten.

I Drømmejob er der en meget lille risiko for at rumsten kan falde ned i nærheden af din simmer, måske endda ovenpå din simmer. Du vil få en advarsel, hvorefter du bør flytte dig med mindre du altså ønsker din simmer skal lide en usædvanlig død. Hvis du flytter din simmer i tide vil en gigantisk og adskillige store meteorer falde ned rundt omkring dig.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]