Resorts på paradisøen

De fleste af jer har nok hørt, at der med Paradisøen bliver mulighed for at drive sit eget resort. Altså have sit helt eget hotel, hvor man selv bestemmer hvem der skal arbejde der, hvad der skal serveres, hvordan der skal se ud og hvad det skal koste. Jeg må nok indrømme at det er denne del som jeg, Anja, glæder mig mest til ved Paradisøen. Kunne virkelig godt lide konceptet med Open for business i The Sims 2 og glæder mig virkelig til at prøve kræfter med at have et resort! Jeg har endda allerede i tankerne, hvem i min Severinsen familie der skal blive den helt store resort magnat!

Hvis du ikke gider at eje et resort har du også mulighed for blot at checke ind på resortet og nyde dets faciliteter! Og du må tage både babyer, tumlinger, børn og kæledyr med!

Islandparadiserabbithole

Når dine simmere checker ind på et resort kan de vælge om de vil bo der mellem 1-4 dage. Hvis de gerne vil blive i længere tid, så kan de blot forlænge opholdet ved at checke ind igen. Du kan checke én eller flere simmere fra din husholdning ind. Du kan dog komme ud for at der ikke er nok VIP-værelser, og så vil resten af familien bo såkaldte rabbitholes, hvor du ikke kan se dem. Ligesom når de er i skole f.eks. Du vil også møde andre gæster under dit ophold på resortet.

ip1

Der er tre resorts allerede på Isla Paradiso øen. Et lige ved stranden, et moderne resort og et spansk inspireret resort. Hvis din simmer køber et resort bliver det automatisk en privat grund og du kan også konvertere din simmers private grund til et resort. Og dine simmere kan naturligvis bo på deres eget resort gratis men vil stadigvæk have muligheden for at bo i deres normale hus. Er det ikke nok til dig med et resort og drømmer du måske om at blive den nye Hilton? Jamen så fortvivl ej – det er muligt at have mere end et resort af gangen! Du bestemmer helt selv om det skal være store luksuriøse hoteller eller små stille bungalows i rolige omgivelser. Du bygger bare det du vil have!

Hvis du vil eje et resort er der to muligheder, som kan du komme til det på to måder. Du kan købe et resort der allerede findes i byen, men du kan også vælge selv at bygge det fra bunden. Der er nye blueprints med forskellige resort designs, så det kan gå lidt hurtigere, da du kan placere et rum ad gangen. Så skal du bare tilføje et par detaljer, og så er den hjemme.

the_sims_3_island_paradise_2

I byggemode er der en ny kategori til resorts. Her kan du finde alle de ting som er med til at gøre dine gæster glade. Hvis du bruger disse ting i kombination med gæsternes ønsker, så er du ikke langt fra at have et godt resort!

Der kommer følgende blueprints, som du kan bruge til hurtigt at bygge dit resort:

  • Reception/Lobby
  • Værelser
  • Fitnesscenter
  • Restautanter
  • Barer
  • Poolområder
  • Udendørs fest arealer
  • Balsal og bryllupsfaciliteter
  • Kunstgalleri

IPFrontDesk

Der er visse ting som du skal have, for at kunne drive et hotel. Det er en receptionsdesk og et resort tårn. Tårnet er et rabbithole, som du ikke kan kigge ind i. Men det er et sted, hvor dine gæster kan få opfyldt alle deres behov, såfremt der ikke er flere VIP værelser tilbage, ligesom at personalet kan gøre det samme her. Du kan opgradere tårnet for et beløb og der er tre forskellige niveauer. En bygning med det højeste niveau er ikke kun større, men der vil også være forskellige behandlingsmuligheder som f.eks. en spa og massage.

8896042413_b09c5988cf

Som resortejer skal du holde styr på alting der gælder for at drive et resort. Her i blandt økonomien, ansætte personale og sørge for at dine gæster er tilfredse. I bygge mode kan du finde en ny kategori hvor du finder ting der kan påvirke kvaliteten på dit resort. Ved receptionsdesken kan du se hvad gæsterne synes om dit resort. I anmeldelsespanelet finder du deres anmeldelser og hvad de kan lide og ikke lide ved dit resort. Som regel vil swimmingpools, en bar og et buffetbord være med til at give en positiv oplevelse for dine gæster, ligesom affald og ødelagte møbler og andre ting vil give negative reaktioner. Hvis du ikke passer godt på dit resort kan du endda få kakerlakker!

ip2

Når du skal ansætte personale kan du ansætte op til tre personer af lav, medium eller høj kvalitet. Personale af lav kvalitet vil være mere ligeglade end dem af høj kvalitet, som vil udføre et fantastisk stykke arbejde. Men selvfølgelig hænger prisen sammen med kvaliteten, så det gælder om at finde en fin balance.

Du bestemmer hvilket tøj dit personale skal gå i og du kan bestemme hvornår det er dag- og aftenvagt, hvad de skal lave og hvilken specifik drink der skal serveres i baren, hvor meget klor der skal i poolen og en hel masse andet. Ved buffetbordet kan du vælge hvilken mad dine gæster skal spise, og for engangs skyld virker det som en buffet, og dine gæster vil tage mad mere end en gang, i modsætning til det buffetbord vi allerede kender.

a51465553f395122addc66fcebb0dcfa40be23cd

Nå, er I spændte? Vi er! Og nu har jeg endelig fået bestilt vores kopi af spillet, så jeg er sikker på at det lander i postkassen på torsdag. Jeg har købt det hos Cdon og fået fri fragt ved at anvende koden nedenfor.

 

Bestil dit Sims 3 Paradisøen i dag og få gratis fragt!

Paradisøen

Hvis du vil sikre din kopi af Paradisøen i postkassen på torsdag, så kan du lige nu forudbestille The Sims 3 Paradisøen Limited edition hos Cdon.dk og få gratis fragt ved at anvende rabatkoden xY8C5Xd6.

Forudbestil Sims 3 Paradisøen hos Cdon.dk

Rabatkoden gælder til og med søndag den 23. juni 2013. Anvend koden når du kommer til betalingssiden.