At rejse ind i fremtiden

Når du først åbner Sims 3 Ind i fremtiden installeret, vil du ikke se den nye by Oasis Landing i listen, som du kan med andre byer. Oasis Landing eksisterer kun i fremtiden og du kan rejse til den fra enhver by, som din simmer bor i. Skæbnen for denne by tilpasses efter hvordan din simmer lever i nutiden.

 

Sådan rejser du til fremtiden

rejse-i-fremtiden-4

Kort efter du har åbnet et spil i et nabolag, vil en portal blive synlig på din grund eller et andet sted i din by. Igennem denne vil du møde en tidsrejsende. Vedkommende vil give dig en udfordring der hedder noget i retningen af “Hjælp en tidsrejsende“. I den udfordring skal du samle de energiceller der ligger rundt omkring på din grund og levere dem tilbage til den tidsrejsende, for at for forbedre jeres forhold. Nu får du en tidsalmanak, hvilket gør det muligt at ændre fremtiden, at se dine simmers efterkommere og at lære hvilke krav der skal til for at få en Legacy statue af din egen simmer, i fremtidsbyen Oasis Landing. Tidsalmanakken kan du finde via telefonen eller i samlingsjournalen.

rejse-i-fremtiden-1

Simmer samler energiceller på grunden

rejse-i-fremtiden-2

Mens den tidsrejsende besøger nutiden, kan du tale til ham for at lære omkring tidsalmanakken og det at ændre fremtiden. Han vil også tale med dig om hvilke destinationer der er i fremtiden, som f.eks. Bot arenaen og hvilke avancerede teknologier der findes samt nye måder at rejse på.

Når du har fået almanakken og gennemført udfordringen, så er du klar til at gå ind i portalen. Du kan også putte den i din simmers rygsæk og placere den et sted der passer bedre. Den kan ikke bruges fra rygsækken, så du skal altså sætte den et sted først. Du kan hidkalde den tidsrejsende , hvis du ikke er helt klar til at tage afsted endnu, og så kan du tale med ham om fremtiden og måske endda få en ny ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke har fået portalen eller har brug for en ny, så kan du købe den under udendørsaktiviteter for 750 simoleoner.

 

Tag til Oasis Landing

Når du er klar, så lad din simmer – eller en gruppe af simmere, gå ind i portalen for at besøge fremtidsbyen Oasis Landing. Der venter en række udfordringer når du ankommer til byen, som din simmer kan tage i mod mens du lærer byen at kende. Udfordringerne er også med til at fortælle historien om det nødstede skib udenfor byen. Du kan vælge at købe en Windcarver, som ligner et surfbræt og så kan du trykke på det og sige brug i stedet for at gå, og så vil du se hvordan din simmer nu suser afsted.

rejse-i-fremtiden-3

Simmer ankommer til Oasis Landing

 

Hvad har du oplevet af spændende ting i dine Simmeres fremtid?