plantesimmer familie

Plantesimmer familie download

plantesimmer familie

Plantesimmere er et hot emne her på Sims Leksikon for tiden, og har faktisk været det lige siden Sims 3 Universitetsliv kom ud. Vi elsker selv plantesimmerne, og tænkte vi ville lave en lille ‘gave’, i form af et plantesimmer familie download!

 

plantesimmere

 

Plantesimmer familien

Familien består af 2 plantesimmere; Sharon og Don Tucker. De har begge to en universitetsgrad i kunst og er ung voksne. Don er vild med at spille musik (særligt piano) og Sharon er primært interesseret i at holde have.

plantesimmer baby

Don drømmer om at få børn, og hvem ved .. Kunne der måske være ikke bare én, men to plantesimmer babyer på vej i Sharons nyliglagte frø i drivhuset?

plantesimmer frø

 

Hus og have

Downloader du denne plantesimmer familie får du også en grund og et hus med i ‘købet’. Det er en stor villa, som fra start af har været placeret i Sunlit Tides, deraf det meget sydlige og eksotiske look. Der vil muligvis være ændringer såfremt du vælger at placere grunden i en anden verden end denne. Med huset får du også et nybygget drivhus, hvor Sharon allerede har været i gang med at så frø, og du kan fortsætte hvor hun slap.

plantesimmerdownload5 plantesimmerdownload6 plantesimmerdownload7

 

> Download plantesimmer familie

 

Har du brug for hjælp til at installere filen og få huset ind i dit spil, så læs med i indlæggene Installation af sims3pack fil og Placering af grund i The Sims 3 nabolag.