Placering af grund i The Sims 3 nabolag

Har du downloadet en grund du gerne vil have ind i din by, eller vil du bare gerne placere en ekstra bar i nærheden af dine simmeres hus, så kig med her og se hvordan man gør.

Først skal du gå ind i rediger by.

Her skal du gå ned i Verdenseditor og vælge en grund der har den rette størrelse. Hvis du f.eks. har hentet Sømileparken, så har den målet 20 x 20. Derfor skal den grund jeg vælger her i verdenseditoren være minimum 20 x 20, men den kan godt være større. Jeg vælger den der er præcis 20 x 20.

Nu får jeg det grønne felt frem, som jeg skal finde et sted at placere. Det kan være en ret vanskelig opgave, især hvis det er en stor grund. Her er det letteste næsten at slette et hus som du ikke bruger. Men det ser ud til at grunden snildt kan ligge her ved siden at huset, så der vælger jeg at placere den.

Men for at vi kan placere sømileparken, skal vi være sikker på at det er en offentlig grund og at grundtypen er korrekt.

Når du trykker på skift grundtype skal du vælge offentlig. Når du trykker på “Vælg grundtype” får du en lang liste frem.

Her vælger du Fiskested.

Nu er typen ændret og nu er det bare at placere Sømileparken på grunden.

Sømileparken finder du nede ved de offentlige grunde. Når du trykker på den kommer kassen til højre op, her trykker du på “Anbring kopi” og trækker parken over til den grund du netop har placeret.

Her får du mulighed for at rotere grunden alt efter hvordan du synes den skal vende. Når du er tilfreds trykker du på Acceptér.

Nu ligger Sømileparken som en grund alle simmere kan besøge og få fanget de fisk, de aldrig nåede at fange da de var på ferie.

God fornøjelse!