Pengetræ i Sims 3

Har du hørt om at man kan få pengetræer i Sims 3? Det er sandt, det kan man :-)

Pengetræer er en af de ting der er svære at få mange af, fordi man ikke kan genplante høsten, som man kan med andre planter. Fra pengetræer kan du nemlig plukke poser med penge! Kvaliteten af et pengetræ vil stige jo længere tid du passer det og når det når stadiet “Perfekt”, så vil det lægge et frø, som du så kan plante og starte samme proces med træ nummer to. Pengetræer har et ekseptionelt langt liv og er et af de træer der kan være meget lukrative gennem flere generationer af den samme familie.

Du skal i gang med at samle specielle frø ind og når du når til niveau 7 i havefærdigheden, så kan du plante de specielle frø. Et “specielt frø” har 25% chance for at udvikle sig til et pengetræ. Du kan dog også være heldig at få fat i et pengetræsfrø når du fisker.

pengetræ1

Billedet her viser et pengetræ i et tidligt stadie, du kan kende det ved at det er små mønter der vokser på træet i stedet for blade.

Hvis et pengetræ dør som følge af manglende pasning (hvis du ikke vander det), så vil det efterlade regninger som skal betales! Hvis det dør pga. alder, så vil det blot blive sort. De kan og vil dø på sigt, men de kan sagtens leve i over fem generationer.

pengetræ3

Høsten fra et pengetræ kan være op til 5 pengeposer med alt fra et par hundrede til adskillige tusinde simoleoner. Du finder pengeposerne i rygsækken og kan sælge dem for at få pengene ind på husholdningskontoen.

 

Har du allerede stiftet bekendtskab med pengetræerne?