Patches til Sims 3

Hvad er en patch?

Et af de ord vi ind imellem slynger i luften er “Patch”, men hvad er det egentlig?

Patches, på dansk måske mere kendt som opdateringer, er en metode man bruger for at fikse fejl og mangler med computerspil efter at spillet er blevet udgivet. Men en patch kan også bruges til at ændre i regler eller algoritmer i spillet. Det er det vi oplever når man f.eks. kan svømme i havet, selvom man ikke har installeret Paradisøen, fordi denne funktion er kommet med en patch og ikke som en del af selve Paradisøen.

Man kan undre sig over hvorfor at man stadigvæk oplever fejl i sit spil, selvom man altid har de sidste nye opdateringer, men det skyldes at The Sims 3 er sådan et komplekst spil som reagerer meget forskelligt fra en computer til en anden. Vi oplever ofte at en af os konstant døjer med en specifik fejl, som den anden aldrig nogensinde støder på. Det er umuligt at forudsige hvordan spillet vil opføre sig på en computer. Men uanset hvad, er det næsten altid en god idé at opdatere til seneste nye opdatering, for at rette de fejl som EA selv har fundet. Der har dog været eksempler på, at en patch har lavet mere bøvl end nytte, men det er heldigvis hurtigt blevet rettet igen.

Hvilken version er mit spil?

patch

Du kan altid se hvilken version af The Sims 3 du har, i spillauncheren og det er også her du altid vil få besked om, at der er en ny opdatering tilgængelig.

Oversigt over patches

Du kan til enhver tid gå ind på The Sims 3 officielle hjemmeside og se en oversigt over hvilke patches der findes og hvad de indeholder.

patch2

 

Hvis du klikker dig ind på Spil opdateringer får du nedenstående liste frem, med alle de patches der er sendt ud gennem tiden til The Sims 3.

 

patch3

Klikker du på en af dem, vil du kunne læse beskrivelsen af, hvad den indeholder og hvilke fejl den retter.

 

patch4

 

Det kan faktisk være lidt interessant læsning at gennemgå hvilke problemer der er rettet, og måske får man information om spillet som man ellers ikke var klar over var en mulighed.

Husker du at opdatere spillet, når der kommer en ny patch?