Pangus Økse

Pangus økse er et fantastisk redskab til alle eventyrlystne simmere! Du skal en tur til Kina for at finde den og den er placeret dybt under Himmeltemplet. Du kan dog ikke bare lige finde den, du skal først igennem en kæde af udfordringer.

Hvad kan Pangus økse?

Pangus økse har to funktioner, som begge er guld værd.

  • Den rydder stenbunkerne meget hurtigere. Slå en gang med øksen og bunken er væk.
  • Den kan slå kampesten i småstykker.

 

Især sidstnævnte er virkelig sejt! Det betyder nemlig at du kan få adgang til gravkamre i både Egypten, Frankrig og Kina, som du ellers ikke kunne få adgang til.

Summa summarum – Pangus Økse vil vi virkelig gerne have fingrene i!

 

Hvordan får du fingrene i Pangus Økse?

Du skal på en længere tur, så du kan lige så godt fylde rygsækken med tørmad, telt og et brusebad på dåse eller to. Lidt logik og karisma point vil heller ikke skade.

Som du måske ved, kan du ikke selv vælge hvilke eventyr du får, så det kan godt være at det er nødvendigt at komme til Kina flere gange før du får denne udfordring. Når du får en, hvor overskriften er “Fordømte sten” eller på engelsk “Confounded Boulder”, så er det nu du skal slå til.

 

Lad mig fortælle dig, hvad der skal ske herfra…

Selve udfordringen er delt i ca. fem dele. Først skal du overbevise tre lokale og sidenhen overbevise én til at fortælle hvor øksen befinder sig. Denne simmer vil bede dig om at finde en række ædelsten rundt omkring i byen. Det er i forbindelse med disse opgaver at karisma kan være nyttigt. Efterfølgende skal du hente øksen i Himmeltemplet og til sidst skal du finde et relikvie fra “De varme kilders tempel”, hvilket til sidst vil give dig ejerskab over øksen.

Vi har nu opdateret den nedenstående guide med en video, så du kan enten følge billedguiden eller springe ned til videoklippene, for at se hvordan du finder og får lov til at beholde Pangus Økse.

 

Himmeltemplet

Når du har overbevist de lokale om at du er værdig nok til at have kendskab til Pangus Økse, så skal finde tre stykker Lapiz Lazuli og som tak for du en nøglesten, der giver dig adgang til Pangus økse i Himmeltemplet.

Det kan være lidt svært overhovedet at finde indgangen. Den er nemlig ikke i hovedbygningen, men i den ene af de bygninger der er udenfor på pladsen. Inde i det hus er der en trappe der fører længere ned. Herfra bliver det lidt forvirrende, men jeg vil forsøge at forklare så godt som muligt.

Neden for trappen er der en stenbunke du skal fjerne.

Bag ved stenbunken gemmer der sig en dør, som fører ind til en rum hvori der er endnu en trappe.

Når du går ned af denne trappe, står du i punktet “Start”, som jeg har forsøgt at vise på kortet ovenfor. Nu skal du følge de grønne pile rundt, indtil du når ved trappen ved punkt nummer 2. Husk at hold øje med fælder og skatte på din vej.

Når du går ned af trappen ved den grønne cirkel kommer du ned til nogle brønde, som du skal dykke igennem. Til sidst kommer du frem til endnu en trappe, som fører dig op af trappen i den blå cirkel. Når du går lige ud kommer endnu en trappe som du går ned af og følger du vejen kommer du til sidst op ved den meget grimme stiplede blå pil. Går du rundt om hjørnet har du Pangus Økse hængende på væggen.

Tag øksen ned og se hvilken styrke den giver din simmer!

Nu finder du din vej ud igen, så du kan komme tilbage til personen der gav dig opgaven.

Se videoen fra Himmeltemplet her:

 Har du fået fat i Pangus Økse?

 

Hyppigt stillet spørgsmål om Pangus Økse

 

Pangus’ Økse forsvinder fra inventarlisten, hvad gør jeg?

Vi har googlet lidt og er kommet frem til 2 løsninger, som eftersigende skulle virke:

eyedropper-tool
Ved at bruge eyedropper tool og tryk på f.eks. scooter, kamera eller andet du har købt på markedet i et af de andre lande, hvilket tager dig til en særlig købemenu. Der er en fane der hedder “Tomb objects”, på dansk sandsynligvis noget med gravkamre, og i den fane skulle du kunne finde Pangus Økse. Så kan du placere den på væggen og putte den i simmerens inventarliste derfra.

En anden mulighed er vha. snydekoden testingcheatsenabled true og buydebug.