omniplante i sims 3

Omniplante

omniplante i sims 3

Omniplanten er en af de fantastiske små skjulte “skatte” i The Sims 3, som bare gør spillet lidt sejere! Omniplanten er en plante der kan duplikere ting. Det vil altså sige, at i modsætning til de andre planter hvorpå der fx. vokser frugt og grøntsager, så vokser der det på omniplanten som man fodrer den med. På billedet kan I se at vi har fodret vores omniplante med en bog, rimelig smart måde at tjene penge på ;)

 

Omniplante kræver niveau 10 i havefærdighed

Du kan ikke plante omniplanten før din simmer har nået niveau 10 i havefærdighed. Der er nogle specielle fakta omkring den, såsom, at den kan ikke dø(!), og du kan ikke fodre den med visse specielle ting såsom dødsblomster.

 

Sådan får du fat i omniplanten

Omniplanten bliver først tilgængelig for dig, efter du har gennemført udfordringerne der på engelsk hedder “Uncommonly Good,Outstandingly Rare” og  “The Omnificient Plant”. Men i Sunset Valley kan du faktisk finde en omniplante i den lille have ved Landgraab Industries Science Facility, og du kan få den når du fisker eller som en tilfældig belønning efter at have rejst til fortiden i tidsmaskinen. Så snart du har fået omniplanten første kan kan du bestille flere frø via posten.