Om Sims Leksikon

sims-4-arbejdstid-fotograf-2

Sims Leksikon er Danmarks største fanside for The Sims spillene, og har eksisteret siden 2011. Her på siden finder du et omfattende arkiv med tips, tricks, guides og walkthroughs til Sims 3 og Sims 4. Sims Leksikon er ikke et nyhedssite, og du kan derfor ikke forvente at finde alt det nyeste om Sims 4 her, men vi opdaterer når tiden og lysten er til det.

Bag Sims Leksikon står to søstre, som har været trofaste fans lige fra release datoen på det første The Sims spil, tilbage i februar 2000. Vi har spillet med samtlige udvidelsespakker i Sims 3 pånær én, og da Sims 4 udkom i 2014 var vi med EA i Köln til årets Gamescom messe, for at få introduceret og testet spillet af, inden vi selv fik lov til at spille det for alvor.

Vi har lavet Sims Leksikon for at formidle alverdens information om The Sims spillene til danske spillere, på dansk. Det kan være uoverskueligt at finde det man har brug for i det officielle danske sims forum, ligesom det kan være svært at finde det man har brug for på Google, hvis man ikke er en haj til engelsk. Vi håber derfor Sims Leksikon kan være en hjælp for dig derude.

Sims Leksikon er ikke en del af EA og vi har derfor hverken indflydelse på spillene eller ansvar for de fejl der er. Vi prøver dog så vidt muligt at hjælpe dig godt på vej med dit spil.

Happy Simming!
Sims Leksikon