Nyt om paradisøen

Da vi fik Årstider, blev det muligt for simmerne at svømme i havet. Med Paradisøen kommer vi skridtet videre, da vores simmere nu kan være både over og under havets overflade.  I modsætning til andre verdener, så vil Paradisøen bestå af en hovedø og en række små øer rundt omkring. Der vil også være simmere der bor på de små øer.

Ovenstående video er netop publiceret og vi glæder os om nogen, til at prøve kræfter med The Sims 3 Paradisøen. Det lader til at skaberne af spillet har formået at kreere ting, som vi i hvert fald aldrig har troet ville være muligt. Nu vil vi prøve at give jer et overblik over de informationer, som vi har samlet sammen om Paradisøen indtil nu. Fortæl os endelig hvis du har hørt noget spændende, som vi ikke har fået med!

1_TS3_IslandParadise_view

Husbåde

2_TS3_IslandParadise_houseboat

Hvis du er en af dem der er vild med at bygge, så kan du nu prøve kræfter med at bygge husbåde, således at dine simmere kan få et flydende hjem. Bliver du træt af udsigten fra dit vindue? Problemet er nu løst, du kan jo bare sejle videre til et andet sted.

Man kan bygge sådan nogle “stationer”/docks rundt omkring i byen, hvor husbåden kan ligge til. Husbådene kan endda have en kælder (kun i et lag dog). Det at vi nu er i stand til både at kunne bygge på land og i vand, betyder også at vi nu kan bygge huse, som f.eks. står på en skrænt og dermed har base på jorden, men fortsætter ud over vandet. Det er ret sejt synes vi!

ts3islandparadisestiltedhouse

Dine simmere  kan lave det samme på en husbåd, som de kan i et almindeligt hus med det samme design. Hvad end din husbåd ligger fasttømret ved land eller flyder rundt på vandet, så kan din simmer gøre alt lige fra at ringe efter en pizza, se tv, fiske osv. Den eneste begrænsning er hvordan du vælger at designe deres husbåd. Vi glæder os til at se rengøringsdamen og pizzabudet komme i speedbåd fremfor den deres typiske biler. Din simmer kan endda dykke direkte fra husbåden og svømme en tur i vandet. Du kan dog risikere at din simmer bliver strandet, hvis husbåden flytter sig af sig selv. Har din simmer et job på land, kan de også bruge speedbåde osv. til at komme hurtigt til land, så de kan komme på arbejde. Dette kan også være nyttigt, hvis nu husbåden beslutter sig for at stikke af for simmeren, mens denne svømmer ;)

Vandaktiviteter

3_TS3_IslandParadise_scuba

For første gang nogensinde kan dine simmere nu komme under vandet! Under bølgerne kan du lede efter skjulte skatte og du kan også risikere at støde ind i overraskende og måske endda farlige havvæsener. Der vil være en hel masse nye måder for din simmer at interagere med vandet på og forhåbentlig kommer vi til at føle at vi befinder os på vores helt egen paradisø!

Der vil være mulighed for en stille og rolig sejltur i en sejlbåd, en lille tur med robåd, eller skal der måske lidt mere fart på? Så kan dinne simmere hoppe ombord på speedbåde, jetski eller vandski, så de hurtigere kan finde de hemmelige øer bag den mystiske tåge.

Der er naturligvis også strandaktiviteter med til Paradisøen. Ud over at svømme og solbade fra liggestole, så er der også badehåndklæder. Og så kan tumlingerne endda også have det sjovt i vandet!

Dinne simmere kan med Paradisøen opbygge færdigheder indenfor snorkling og dykning. Der vil være rig mulighed for at undersøge det maritime liv og det er bekræftet, at der kommer nye fisk, heriblandt hajer! Pas dog på med at din simmer ikke opholder sig alt for længe under vandet… Så kan de nemlig løbe tør for ilt og dø.

20130215093350-TS3.EP10.EARLY_.SCUBA_.001

Ferieboliger

4_TS3_IslandParadise_resort

En anden ting vi nu får mulighed for er, at bygge ferieboliger. Hvad end det skal være en luksuriøs feriebolig, en lille bungalow på pæle i vandkanten eller måske du endda vil styre dit eget resort ved stranden? Alt dette bliver muligt med Paradisøen. Det bliver muligt at bygge ud over vandet, at lave svømmebassiner med den nye plantegningstilstand samt at sætte ferietårne der kan tiltrække flere gæster. Det er nu muligt at gøre en forretning ud af sin feriebolig og administrere den ned til mindste detalje. Via et stjernesystem kan du se, hvad gæsterne synes om dine ferieboliger og udfra dette kan du træffe vigtige beslutninger om f.eks. at tilføje sjove faciliteter som vandrutchebaner, ansætte personale eller tilpasse kvalitetsniveauerne. Hver beslutning du tager vil påvirke ferieboligernes popularitet og succes – det er op til dig om gæsterne skal være glade eller sure.

Som spiller kan du selv bestemme prisen på dit resort og på den måde selv have indflydelse på hvor meget profit der er. Det gælder om at finde balancen hvor det er billigt nok til at gæsterne kommer samtidig med at der er råd til at ansætte personale og at du selv tjener lidt på det. Jo højere bedømmelse dine gæster giver dit resort, jo flere penge kan du tjene.

Ferieboliger handler dog ikke kun om at arbejde. Trænger din simmer til en forlænget ferie i solen, så er ferieboliger det perfekte valg. Du kan svømme hen til den flydende bar i poolen, du kan spise dig mæt i lækre eksotiske buffeter og hvis du er modig så kan du bl.a. prøve at gå på gløder. Der er en masse nye spændende faciliteter og aktiviteter. Som i nok kan fornemme, er ferieboliger meget anderledes og mere omfattende end vi har oplevet hidtil. Det minder os lidt om en kombination af “Open for business” fra Sims 2, “Verdenseventyr” fra sims 3 og måske er der endda lidt SimCity over det, ift. hele det administrative aspekt. Vi glæder os enormt til at have vores eget resort!

Andet nyt

ts3islandparadiselifeguard

Der er stadigvæk en hel masse som bliver holdt hemmeligt, men det er blevet bekræftet at der kommer nye karrierer, færdigheder, samleobjekter, langtidsbelønninger, egenskaber og nye steder hvor man kan få lidt juhuu. Den 16. april kommer næste liveudsendelse, hvor en ny spildemo bliver vist og spillernes spørgsmål bliver besvaret. Dette vil foregå på engelsk her.

Én ny karriere som livvagt er bekræftet. Nu kan din simmer altså blive en rigtig Baywatch helt og redde simmere der er kommet i knibe i vande.

Et nyt væsen vi også med sikkerhed ved kommer, er havfruer. Vi har fået spørgsmål om havfruer adskillige gange i Simsleksikons historie, men først nu kan vi sige JA! Der kommer havfruer. I er mange der har glædet jer til denne del, så vi håber det bliver godt.

Vi håber at i har fået svar på et par spørgsmål om Paradisøen! Vi er i hvert fald selv blevet klogere. Vi holder løbende øje med, hvad der bliver sluppet ud af informationer, så vi skal gøre vores bedste for at holde jer opdateret.

Forudbestil The Sims 3 Paradisøen

Forudbestil dit eksemplar af paradisøen nu, og vær sikker på at det ligger i din postkasse på udgivelsesdagen den 27. juni 2013!

SIMS3IPLE_Vignette_Final

Nå, lad os få gang i en diskussion. Hvad glæder i jer mest til, ved Paradisøen?