universitetsliv

Nye egenskaber i Universitetsliv

universitetsliv

I den nyeste udvidelsespakke, Sims 3 Universitetsliv, er der kommet en lang række nye funktioner og en masse nye muligheder for dine simmere. Det betyder også, at der er kommet nogle helt nye egenskaber som dine simmere kan have som har betydning for hvordan de opfører sig.

Se de tre nye egenskaber og hvad de betyder herunder.

 

> Læs mere om Simmere og dyrs egenskaber her

 

Nye egenskaber i Sims 3 Universitetsliv

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
IkonNavnBeskrivelse
AvantgardeAvantgarde simmere ved, hvad der er kunst, og hvad der ikke er. Og det snakker de gerne om. Det er ikke nemt at gøre avantgarde folk tilfredse! Avantgarde simmere vil drage fordel af en kunstgrad påSimmer universitetet
uimodståeligUimodståeligUimodståelige simmere er ganske charmerende, selvom de ofte kommer ud, hvor de ikke kan bunde! Det er let for dem at finde dates, og alle vil gerne hænge ud med dem, fordi de er så uimodståelige!
Socialt akavetSocialt akavetSocialt akavede simmere prøver at passe ind, men siger ofte det forkerte på det forkerte tidspunkt. Det er ikke nemt at være socialt akavet, men det er dæleme akavet!
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]