Musik i Sims 4

Nu er der altså efterhånden ikke længe til Sims 4 udkommer. I dag er der faktisk kun 1 måned og 2 dage! Eeeeek! I EA verden betyder det, at de sidste finishing touches bliver lagt på. De gode EA folk har også fundet tid til, at skrive et lille blogindlæg omkring musikken i Sims 4, det kan du læse herunder.

For du troede vel ikke, at musikken “bare” var noget man lige lavede? Næ nej, der er tænkt over tingene!

 

Det var en virkelig sjov og interessant proces for mig og resten af lydholdet i The Sims-studiet at skabe musikken til The Sims 4. Vi brugte billeder, konceptskitser og animationer for at få farver, rytmer og fornemmelsen af en helt ny verden, da vi skrev musikken, som skulle inspirere til kreativitet og gøre det endnu sjovere at lege med livet i The Sims 4. Læs videre for at få flere oplysninger om, hvad du kommer til at høre, mens du spiller det nye spil. Vi tror, du bliver rigtigt glad for det!

Hvad er nyt?

En af de bedste ting ved at arbejde med musik til et spil som The Sims er, at vi får lov til at genopfinde os selv fuldstændigt som kunstnere, hver gang vi laver et nyt spil. Al musikken i The Sims 4 er helt ny, original og fokuseret på vores spillere. Vi skriver musik, der er behagelig for spillerne og inspirerer dem til at udfolde deres kreativitet.

 

Kreative toner

Med de helt ombyggede systemer i “Lav en simmer” og “Byg” forventer vi, at vores fans vil bruge rigtig meget tid på at lave flotte simmere og hjem. Vi ville gerne sikre os, at der var masser af musik til at underholde vore fans. Der er mere variation end nogensinde før i begge disse dele af spillet, og du bliver ført endnu dybere ind i spiloplevelsen. Alle musiknumre til “Lav en simmer” og “Byg” har otte intensitetsniveauer. Efterhånden som din opmærksomhed skifter fra det mindre til det mere detaljerede (eller den anden vej rundt) i dine produktioner, skifter musikken dynamisk sammen med dig.

For eksempel bliver musikken enklere, jo tættere du kommer på ansigtet i “Lav en simmer”. Når du er inde i den mest detaljerede tilstand, for eksempel er hyperfokuseret på en kind, et øje eller et øre, vil du kun høre en trio af strengeinstrumenter eller et soloklaver. Hvis du zoomer ud og kigger på hele simmeren, vil du høre det fulde orkesterarrangement. De nye kreative redskaber er meget intuitive og fokusorienterede, og musikken er designet til at afspejle denne oplevelse og inspirere dig!

 

Musik, når du gør livet til en leg

“Lev!” har også en masse ny musik. Har du ikke bare altid elsket de dér store øjeblikke i “Lev!”, når musikken pludselig kommer og forstærker dramaet i spillet? Du vil elske det endnu mere i The Sims 4, for mængden af “følelsesmusik” er fordoblet i dette følelsesfokuserede spil. Der vil være musik med mange sjove og nye animationer for at intensivere den følelsesmæssige dybde. Du vil ende i en række spøjse situationer, som er ledsaget af musik, der kun gør disse øjeblikke endnu bedre! Du kan være sikker på, at alle simmere vil møde musik på forskellige måder i deres liv.

Selv musikanlægget har en helt ny afspilningsliste, der er skrevet specifikt til The Sims 4. Vi har inkluderet fem forskellige musikstationer, som blandt andet spiller pop, elektronisk musik, blues og naturligvis romantisk musik. Uanset om du foretrækker at gøre kur til din udkårne simmer til latin-rytmer eller sydlig soul-musik, skal du nok finde noget, der passer til stemningen. Her er et sjovt faktum: Da vi lavede kærlighedsmusikken til The Sims 4, spurgte vi hele udviklerholdet om, hvilken musik de opfatter som “romantisk”.

 

Maestroen 

Det er også en stor fornøjelse og ære for os at fortælle om den mand, der har hjulpet os med at lave så fantastisk musik til The Sims 4. Hvis du har set film som Stardust, Layer Cake, Young Victoria, Johnny English Reborn og Austenland, har du hørt noget af den engelske komponist Ilan Eshkeris eklektiske musik. En af Ilans foretrukne ting ved at komponere musik er at arbejde sammen med andre, og han har virkelig nydt at arbejde på musikken til The Sims 4 sammen med EA’s faste lydtekniker Robi Kauker, som har arbejdet på Maxis’ spil siden 1997. Faktisk delte Ilan en lille hemmelighed, som han nok ville foretrække, at vi ikke afslørede: “Robi er en meget talentfuld musiker, også selv om han ikke vil indrømme det! Så det var rigtigt sjovt og let at udvikle specifikke musikidéer sammen med ham. “Jeg har stadig ikke fået ham til at spille med på nogen af musikstykkerne, men jeg har har ikke givet op endnu,” sagde Eshkeri. Han fortalte os også, at han kender en række musikere, der har arbejdet på musikken, deriblandt Emmy the Great, Tim Wheeler og Andy Burrows, som er kæmpestore The Sims-fans ligesom os!

 

Eksklusivt musiknummer som download 

Som en særlig gave til vores fans har vi mixet et eksklusivt musiknummer, I kan nyde, før spillet udkommer til september. Dette musiknummer, der er et eksklusivt mix af vores Byg-tema, kan downloades gratis i morgen på The Sims 4’s Soundcloud-side.

Vi glæder os rigtigt meget til at dele al musikken med jer, når spillet udkommer den 2. september!

 

 

Husk, at du kan forudbestille Sims 4 her.