Mumien Kasper

mumienkasper2

Da Yale skrev til os i en kommentar at hun havde fået en mumie i sin husholdning, tiggede vi om hun ikke nok ville sende os nogle billeder. For det er simpelthen så skørt :D Så tusind tak fordi du vil dele det med os :)

Ved at placere et par kanoper i kongesarkofagen så fik hun muligheden for at hidkalde en mumie. Og så kom Kasper Haagen… Mumien Kasper – Sejt! Hvis vi skulle forestille os hvad en mumie hed, så var det nok noget der lød liiiidt mere egyptisk end Kasper. Men Sims er ret cool på den måde :D

mumienkasper3

Anyways, Yale har skrevet lidt om Kasper til os, så det får i lige gengivet her :)

mumienkasper5

mumienkasper7

Om mumien Kasper

Han hedder som skrevet Kasper Haagen

Hans langtidsønske er at blive Højteknologisk samler (er mumier som regel ikke flere tusinde år gamle???)

Han har følgende egenskaber:

  • Ustabil
  • Virtuos
  • Plejende
  • Hestekender
  • Computergeni (???!!!)

Han har kun brug for at spise og at komme i bad af og til, søvn og toilet er ikke noget at tage højde for som mumie. Hvis han taler med andre simmere, kan han bl.a. fortælle om bandager, eyeliner og Egyptens guder. Når han går, går han den typiske mumie-gang og det tager en evighed at komme fra a til b, med mindre det er trapper han går på. Jeg tror ikke han kan løbe.

mumienkasper8

mumienkasper9

Fordi han ikke sover, så arbejder han næsten fuldtid på gør-det-selv-biler og fisker. Han bidrager med en gooood indkomst. Og der er ikke nogle tyve der tør nærme sig. Det er der heller ikke så mange andre der gør. Lidt en udfordring når den eneste måde man kan flytte sine voksne børn ud, er at bortgifte dem (min egen regel).

Vil dog sige at uden mods, der gør det muligt at have mere end 8 simmere, synes jeg ikke det er værd at ‘spilde’ en plads på at have en mumie i husholdningen. Jeg har en mod der gør det muligt at have op til 24 simmere i husholdningen, så jeg beholder ham lidt endnu. Jeg er dog ved at træne en af de andre simmere i alkymi, så hun forhåbentlig kan finde en kur til at helbrede ham. Hvis det er muligt.

mumienkasper10

Skal i have en mumie i jeres husholdning indenfor den nærmeste fremtid?