Metaller i Sims 3

De fleste der spiller Sims 3 ved, at man kan samle mange forskellige ting i spillet (se oversigten over dem alle her), heriblandt metaller. Men det seje her er, at når din Simmer har fundet metal behøver det ikke forblive i den form – du kan nemlig smelte det, og dermed åbne op for endnu flere ukendte i spillet. Hvor meget ved du måske om, at smelte metaller og øge værdien på det?

Det metal som din simmer samler i Sims 3 kan smeltes for $40, via postkassen. Ved at smelte metallet forøger du værdien med ca. 175 % af den oprindelige værdi, men på grund af omkostningen ved at få det smeltet, bør du ikke smelte metaller der har en værdi på under $54.

Når du har samlet alle 5 typer af metal har du gennemført udfordringen der hedder “Metal collector“, og så vil du dog opleve at du indimellem får nogle ekstra barrer med i posten. Derfor kan du her godt tjene på at smelte metaller der har en værdi under de $54.

metaller i sims 3

Når du får dine barrer tilbage kan du stable dem i et display og få den Joachim Von And formue, dine Simmere sikkert altid har drømt om ;). Værdien af et metal afhænger af dets vægt, og i tabellen herunder kan du se en liste over de fem typer metaller og en estimeret pris.

Metaller kan findes rundt omkring på jorden og du kan også være heldig at finde dem i bl.a. katakomber og i skraldespande ind imellem.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
Ikon råIkon barNavnPakkeSjældenhedVærdiNote
TungstenscarbidAftenunderholdningAlmindelig35-123
KobberVerdenseventyrAlmindelig15-54Egypten
JernGrundpakkeAlmindelig7-35
KulstålAftenunderholdningAlmindelig120-525
SølvGrundpakkeAlmindelig25-61
PlatinVerdenseventyrUalmindelig250-588Kina
GuldGrundpakkeUalmindelig40-210
KviksølvVerdenseventyrUalmindelig100-700Kina
IridiumVerdenseventyrUalmindelig75-271Frankrig
PalladiumGrundpakkeSjælden300-875
JuhuuiumDrømmejobSjælden500-1313Skulpturstation, Consignment store (Drømmejob), Relikviebutik (Verdenseventyr), Skraldespande i Frankrig.
TitaniumVerdenseventyrSjælden450-1225Frankrig
SupernoviumVerdenseventyrSjælden3500-9625Skraldespande + transfiguration med mindst 5 forskellige metaller
CompendiumVerdenseventyrSjælden100-1750Transfiguration (2-4 forskellige metaller)+ skulpturstation
PlutoniumGrundpakkeSjælden1000-3150
MumitoriumVerdenseventyrSjælden750-2100Egypten + i skraldespande i nabolaget

Hvis du køber det store display “Carter’s Display Case XL Edition”, kan du lave transfiguration, hvilket kort fortalt går ud på at de metaller der er i displayet enten bliver til en stor bar eller du kan være heldig at lave Supernovium eller Compendium.

 

Læs mere om de forskellige samleobjekter i Sims 3 her.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]