metaller i sims 4

Metaller i Sims 4

Kan du lide at finde samleobjekter i Sims 4, så er metaller en af de 13 forskellige typer du kan samle på. Det kan være en sjov udfordring at give sig selv, hvis man trænger til at prøve noget nyt i sit spil. Herunder kan du læse guiden til metaller i Sims 4, og finde ud af hvordan du finder dem og hvad du kan bruge dem til.

 

Sådan finder du metaller

Metaller er over det hele i nabolagene i Sims 4 – tro det eller ej. Alle de små sten der ligger på jorden som du kan klikke på (der ikke er krystaller) er metaller. Så for at finde metaller skal du altså sende din simmer ud på en smut i nabolaget, og måske endda i din egen baghave, og begynde at grave. Der er i alt 20 forskellige metaller du kan samle, og du kan se dem hele i samleoversigten, som du kan se på billedet herunder. Med udvidelsespakken Arbejdstid kom yderligere to metaller.

samlingsoversigt-i-sims-4

Det kan du bruge metaller til

Metaller har ligesom flere af de andre samleobjekter ganske få funktioner. Du kan bruge metallerne som dekoration i hjemmet, og så har den selvsikker aura som give din simmer følelsen “selvsikker” hvis de kigger på den. Du kan også sælge metallerne og bruge dem som indtjeningskilde – du kan se oversigten over metallernes værdier herunder.

Metallerne indeholder også elementer, og det betyder at du kan sende dem til det geologiske råd for at få en analyse, hvorefter de sender elementerne tilbage til dig (elementerne er også et samleobjekt). Det koster 20 simoleoner per stykke metal du sender af sted.

Hvis du har en karriere som forsker i forbindelse med udvidelsespakken Arbejdstid, så vil din simmer få behov for at have masser af metaller og krystaller for at gennemføre de forskellige opgaver, så pas på med ikke at sælge dem allesammen.

 

Oversigt over metaller i Sims 4

Vi opdaterer guiden efterhånden som vi får de danske navne på metallerne. Har du navnene på dem der mangler, må du meget gerne skrive det i en kommentar herunder.

 

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
IkonNavnVærdiSjældenhed
AlcronAlkron10Almindelig
ObtaniumAlmindium25Almindelig
BaconiteBaconit25Almindelig
OzinoldOzinoldium25Almindelig
PlathinumPalatin20Almindelig
PhozonitePhozonit15Almindelig
PyritePyrit10Almindelig
puniumSplejsonit30Almindelig
Heavy_MetalTungmetal30Almindelig
UltraniumUtranium25Almindelig
Death_MetalDødsmetal60Ualmindelig
FlamingoniumFlamingonium75Ualmindelig
IronyumIronium80Ualmindelig
CrytuniumKrytonium75Ualmindelig
SimtaniumSimtanium90Ualmindelig
SocialiteSocialit80Ualmindelig
LiteraliteBogstavtonium125Sjælden
FuriumFurium140Sjælden
RomantiumRomantium150Sjælden
SadnumTristium155Sjælden
BlåtoniumAlmindelig
SolariumAlmindelig

Sidst opdateret: 1. januar 2016

 

Synes du der mangler noget information i denne guide? Så skriv en kommentar herunder så vi kan forbedre den.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]