Loading skærme i Sims 4

En af de ting der er lidt forvirrende når det kommer til The Sims 4, er det med loading screens når vi vil bevæge os rundt i byen. Vi vil prøve at opsummere den viden vi har kunne samle sammen vedrørende netop dette.

Den første bekræftede verden til The Sims 4 hedder Willow Creek og er en verden der er inspireret af New Orleans. Byen er inddelt i seks individuelle nabolag, hvoraf kun et enkelt kan være aktivt af gangen og derved er det ikke en åben verden som vi kender det fra The Sims 3.

loading_screen_2

Fem af de seks nabolag har op til fem grunde i sig (både bolig og offentlige grunde) og det sjette nabolag er en stor park der på engelsk hedder Magnolia Blossom. Der kan kun være én aktiv grund af gangen.

Der er åbne områder i hvert nabolag, som ikke er en del af en grund. Disse åbne områder vil altid være aktive og simmerne kan frit gå rundt på dem – vi forestiller os fortove og veje og sådan noget.

loading_screen_3

Loading skærme i The Sims 4 vil være et billede af en plumbob med tekst der ruller over skærmen nederst i billedet. Ifølge de forskellige Sims guruer, så vil loading skærme tage mindre end 30 sekunder og vil kun dukke op når man rejser mellem verdener, nabolag eller grunde.

Aktive simmere kan rejse til ethvert nabolag og enhver grund i verdenen og vi kan som spillere følge med dem. Hvis du har mere end en simmer i din husholdning, så kan du sende dem til forskellige steder i verdenen uden at du selv er med. Hvis du så skifter mellem to forskellige simmere, som er på to forskellige grunde, så vil det medføre en loading skærm.

Simmere som er uden for det aktive nabolag kan stadigvæk kontrolleres en lille smule via et nyt system som på engelsk hedder “Away actions“. Du kan vælge specifikke simmere som de skal socialisere med, du kan træne forskellige færdigheder, sove eller sætte dem til at opfylde deres behov. Når de er på arbejde vil der være et specifikt sæt away actions, som vil passe til den respektive karriere. Den beskrivelse minder umiddelbart meget om de muligheder vi har i dag, når vores simmere er på arbejde eller i skole, men måske endda endnu bedre…

Når din simmere er på en grund som ikke er aktiv i dit spil lige nu, så vil tiden fortsat gå. Så hvis du går et sted hen med en anden simmer, så vil den samme tid være gået for den eller de simmere du har “forladt”.

 

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
HandlingLoading skærm?
Fra verden til verdenJa
Fra nabolag til nabolagJa
Fra grund til grundJa
Skift mellem simmere på to forskellige grundeJa
Fra åbent område til ikke aktiv grundJa
Fra åbent område til aktiv grundNej

 

Vi håber at dette har gjort jer lidt klogere, det har i hvert fald hjulpet på vores egen forståelse og vi er meget tilfredse med at simmernes hus ikke vil være det eneste vi kan se, men at der vil være lidt åbne områder rundt omkring dem, så det ikke bliver helt Sims 1 agtigt.

Hvad tænker i?

 

loading_screen_4

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]