Livstidsønsker i Sims 3 Lev Livet

the-sims-3-lev-livet

Med pakken “Generations” eller på dansk, “Lev Livet”, kom der en ny række livstidsønsker som dine simmere har mulighed for at købe. Vi er personligt ret vilde med livstidsønsker, da det giver muligheden for at få lidt nye inputs i spillet.

Men måske er du endnu ikke helt klar over hvad de forskellige livstidsønsker rent faktisk betyder, så vi har samlet listen over disse ønsker, samt betydningen af dem.

Clean Slate : Giver din simmer muligheden for at fjerne deres rygte (romantiske rygte) og starte forfra. Det har dog også den effekt, at det fjerner alle informationer om deres nuværende forhold (Antallet af dage hvor de har været romantisk forbundet)

Hover bed : En flydende dobbeltseng til simmerne der giver dem en +10 moodlet.

Above Reproach : Med dette ønske kan dine simmere godt udvise kærlige handlinger overfor andre simmere i offentligheden, uden at de andre simmere lægger nær så meget mærke til det. (Hvilket kan sørge for at de ikke får et skidt rygte)

Inheritance : Er pengekassen tom? Med dette livstidsønske får dine simmere en sum penge fra et fjernt familiemedlem, som din simmer intet forhold har til.

Super nanny : Et ønske der er til fordel for dem der vil følge professionen day care / dagpleje. Gør at børnene i højere grad lytter og adlyder din simmer.

Young again : Modtag en young again potion som dine simmere kan drikke og dermed blive young adults igen. Du kan også lave den her potion ved kemibordet.

Mobile motive : En 50’er bil som en sim kan markere som værende deres foretrukne bil, der opfylder alle deres motiver i en tur.

Clone Voucher : En kupon der giver den sim der indkasserer den muligheden for, at få en genetisk identisk simmer der bliver skabt som barn.

Age Freeze : Stop simmerens biologiske ur med dette ønske. Denne potion kan ikke laves ved kemibordet, og hvis du tvinger din simmer til at puste lys ud på en lagkage, så bliver de ældre.