Livredder karriere i Sims 3 Paradisøen

livredder karriere guide i sims 3 paradisøen

Med The Sims 3 Paradisøen kom en ny proffesion, nemlig livredderkarrieren. Jobbet indebærer at du er god til sport, har en god karisma og selvfølgelig at du skal redde simmere som er ved at drukne.

Sådan bliver du livredder

guide til livredder karrieren i Sims 3 paradisøen

Livredder er en profession på lige vilkår med brandmand, stylist, arkitekt osv., som vi fik med Sims 3 Drømmejob. Du bliver livredder ved at gå til rådhuset og vælge at begynde på livredderkarrieren. Du bliver ikke betalt med en time løn, men du får et ugentligt beløb og har mulighed for at få lidt ekstra for de enkelte livredninger du udfører. Der er ikke så mange penge i det i starten, men det bliver bedre når du kommer et par niveauer op.

Gode råd til livredder karrieren

Hvis du gerne vil gøre fremskridt lidt hurtigere, kan det anbefales at have egenskaben atletisk ligesom det vil hjælpe at få points i sportsfærdigheden. Det vil være godt hvis din simmer er karismatisk, ligesom andre egenskaber der booster sociale interaktioner. Du har mulighed for at tage et bærbart stereoanlæg med på stranden, hvilket vil forbedre din simmers humør. Husk at tage det med hjem igen. Der findes en livstidsbelønning der hedder professions simoleon booster, som du kan købe for 10.000 livstidspoint. Den gør at du tjener flere penge for hver lille opgave du udfører.

Sådan bliver du forfremmet som livredder

simmer ligger på stranden - guide til livredder karriere i sims 3

Du skal naturligvis møde op på jobbet og redde folk i problemer. Når du har fri kan du tage i fitness og øge dine sportslige færdigheder og se hvordan det påvirker din jobperformance. Der er mange mennesker på stranden og du kan øge din karismafærdighed ved at arbejde på at få nye venner, når der ikke er simmere i knibe.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
NiveauJobtitelMødedageUgelønKommentar
1FørstehjælpsdukkeMan, Ons, Fre, Søn 10-18$276
2MundpusterMan, Ons, Fre, Søn 10-18$340
3RedningskransMan, Ons, Fre, Søn 10-18$400
4StrandvogterMan, Ons, Fre, Søn 10-18$520
5Rask redderMan, Ons, Fre, Søn 10-18$640Specielt livredder strandhåndklæde
6RedningsveteranMan, Ons, Fre, Søn 10-18$840Svømme hurtigere
7Professionel livredderMan, Ons, Fre, Søn 10-18$1132Demonstrere mund til mund metoden
8FalkeøjeMan, Ons, Fre, Søn 10-18$1480Løbe i slow motion
9Den erfarne redderMan, Ons, Fre, Søn 10-18$1840
10StrandskuerenMan, Ons, Fre, Søn 10-18$2480

 

En typisk dag på jobbet som livredder

genoplivning af simmer på stranden i sims 3 paradisøen

Du vil blive bedt om at bevogte en tilfældig strand, for at sikre sikkerheden hos de svømmende gæster og andre der nyder vandet. Nogle dage er der ingen der drukner og det vil muligvis være lidt kedeligt bare at sidde og vente. Det er vigtigt at bruge “Undersøg” kommandoen for at sikre at livredderen hele tiden holder øje med personer der får brug for hjælp. Dette kan du gøre ved enten at klikke på stranden eller på livredderstolen. Du kan også zoome lidt ud med kameraet og derved bedre holde øje med symbolet, der indikerer at en simmer er i problemer. På denne måde kan det være at livredderen reagerer lidt hurtigere.

livredder redder karriere i sims 3 paradisøen

Simmere i havet har brug for at du giver dem dit flydende hjælpemiddel, som kan få dem i sikkerhed og andre har brug for førstehjælp selvom de måske selv har kæmpet sig ind på stranden. Nogle gange vil simmere kollapse på stranden og får brug for hjælp. Simmerne vil gerne tale med livredderen efter de er blevet reddet, hvilket kan distrahere dem. Du kan godt lade dem tale med dig og få nye venner, men husk også at holde øje med stranden således at du som spiller kan reagere, hvis der er brug for livredderens opmærksomhed.

Simmere som ikke bliver reddet dør ikke nødvendigvis, så der er altså en chance for at de overlever selvom du ikke gør noget. De vil dog klage til livredderen og det går negativt ud over deres forhold. For at tjene penge er det vigtigt at lave de forskellige redninger, så pas på ikke at dovne hen. Simmere kan også finde på at narre dig og lade som om de har brug for hjælp. Der vil være dage hvor der ikke er en eneste redning og andre dage hvor der er tre simmere i problemer på samme tid. Det er genereret tilfældigt og kan være  lidt kedeligt når du ikke er garanteret lidt drama på en arbejdsdag.

[Credit][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]