Langtidslykkepoint og belønninger

Langtidsbelønninger er en rar feature der kom med The Sims 3. Langtidsbelønninger kommer i form af forskellige gadgets som f.eks. teleporteringsrampen, samlingshjælperen eller egenskaber der kun hører super-mennesker til, så som evnen til ikke at skulle tisse igen eller aldrig føle sult! For at kunne købe en langtidsbelønning skal din Simmer optjene langtidslykke point.


 

Sådan optjener du langtidslykke point

ønsker

Der findes officielt to forskellige måder at tjene langtidslykke point på, og så er der en tredje som er mindre “lovlig”, de er som følger.

  1. Ved at opfylde simmerens ønsker
  2. Ved at holde simmeren i godt humør.
  3. Ved at bruge snydekoden til langtidslykke point

En simmer kan kun have 4 aktive ønsker på en gang (se billedet ovenfor). Derfor skal du hele tiden holde dig orienteret om hvad de ønsker sig lige nu, så du kan blive ved med at opfylde og tilføje nye ønsker. Ønskerne bliver sværere og mere givende efterhånden som du opfylder dem.

> Prøv snydekoden der giver langtidslykke point

4 ønsker og et livstidsønske

Ud over de 4 ønsker har simmeren også et livstidsønske, om f.eks. at nå til tops i en karriere, have 10 kærester eller få 5 børn osv. Når man opfylder livstidsønsket får man typisk 40-60.000 point.

livstidsønske

Det kan godt betale sig at tænke sig om inden du vælger hvilke ønsker simmeren skal opfylde. Bare fordi din simmer har lavet et måltid og pludselig vil lære en ny opskrift at kende, er det ikke ensbetydende med at du skal vælge dette ønske til. I stedet for kan du med fordel vælge de ønsker der relaterer sig til det du i forvejen havde tænkt dig at de skulle lave, som f.eks. at købe noget nyt, ringe til en anden simmer, tale med manden, passe haven osv.

 

Humør og langtidslykke point

Simmerens humør har stor betydning for indsamlingen af points. Når humørbarren er helt oppe i de grønne felt, ruller langtidslykke point automatisk ind på kontoen. Derfor er det vigtigt at gøre hvad man kan for at holde simmeren i godt humør ved at sørge for at de har en masse positive humørstumper og at deres behov er tilfredsstillet.

Når en simmer dyrker en interesse, som f.eks. fiskeri, vil de blive ved med at få ønsker indenfor det område. Det kan være at fange et bestemt antal fisk, en perfekt fisk, en bestemt type fisk osv.

 

Sådan køber du langtidsbelønninger i Sims 3

Du køber langtidsbelønninger ved at trykke på nedenstående knap som du ser på billedet, rammet ind i den røde cirkel. I panelet til højre for cirklen, kan du se, hvilke egenskaber du har købt allerede. Du vil dog ikke kunne se der, hvis du køber en genstand som samlingshjælperen. Dem du ser i panelet er desuden langtidsbelønninger, som kun kan købes én gang, mens samlingshjælperen er en genstand du kan købe adskillige gange, såfremt du har point nok. Den kan man desuden forære til andre simmere.

livstidspoint3

 

Der er mange forskellige langtidsbelønninger i spillet og herunder finder i en tabel, hvor de alle er listet.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
Attention: The internal data of table “54” is corrupted!

 

Hvilke langtidsbelønninger er dine yndlings?

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]