krystaller sims 4

Krystaller i Sims 4

Krystaller er samleobjekter i Sims 4, og det er ting som din simmer kan finde rundt omkring i nabolagene. Det er en af de sjove ting du kan vælge at bruge din tid på i Sims 4 hvis du trænger til at få lidt andre udfordringer. I denne guide kan du læse mere om hvad krystallerne er, hvordan du får fat i dem samt hvad du kan bruge dem til.

 

Krystallerne

Der findes i Sims 4 grundpakken 20 forskellige slags krystaller som du kan samle, og du kan hele tiden holde øje med hvilke og hvor mange du har fundet, inde i samlingsoversigten (se billede herunder).

samlingsoversigt-i-sims-4

Krystaller har energisk aura

Krystallerne i sig selv har ikke meget at byde på, udover udfordringen i at finde dem allesammen. Det du kan bruge krystaller til er, at placere dem i din simmers hjem, hvor de vil have en energisk aura som kan påvirke din simmers følelser. Det kan være rigtig smart, hvis du skal bruge en energisk simmer engang imellem eller skal bruge noget pænt dekoration til hjemmet. Du kan naturligvis også samle krystaller og sælge dem, som en slags indtjeningen, men deres funktion begrænser sig til det.

Hvis du har en simmer i forskerkarrieren (Udvidelsespakken arbejdstid), så skal vedkommende ofte bruge metaller og krystaller for at udføre sine opgaver.

 

Sådan finder du krystaller i Sims 4

For at finde krystaller i Sims 4 skal din simmer ud og grave. Du vil over hele nabolaget se sten og små bunker med skinnende elementer i, dem kan du klikke på og vælge “grav”. Ud af det får du en krystal som automatisk placerer sig i din simmers inventarliste.

finde krystaller sims 4

Krystaller indeholder også andre elementer, og for at finde ud af hvad det er for nogle elementer kan du sende dine krystaller af sted til et geologisk råd, der vil analysere den for dig. Det koster 20 simoleoner per krystal du sender af sted, og elementet du får tilbage udgør et andet samleobjekt, og der er i alt 15 elementer du kan finde.

Vær dog opmærksom på, at når du sender din krystal til geologisk råd for at få den analyseret forsvinder den fra din inventarliste, og kommer ikke tilbage i den originale form.

 

Oversigt over krystaller i Sims 4

Vi opdaterer listen med krystaller efterhånden som vi selv finder dem, og får deres danske navne. Har du de danske navne på de nederste krystaller, må du meget gerne skrive dem i en kommentar herunder.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
IkonNavnVærdiSjældenhed
alabasterAlabaster25Almindelig
citrinCitrin25Almindelig
ferskenkvartsFerskenkvarts15Almindelig
kvartsKvarts30Almindelig
orange-topasOrange topas15Almindelig
rosakvartsRosakvarts20Almindelig
rubinRubin30Almindelig
safirSafir15Almindelig
smagradSmagrad20Almindelig
turkisTurkis20Almindelig
ametystAmetyst55Ualmindelig
blodstenBlodsten60Ualmindelig
diamantDiamant90Ualmindelig
fire-opalIldopal70Ualmindelig
simanitSimanit60Ualmindelig
skinolitSkinolit60Ualmindelig
jonquilystGladilyst145Sjælden
jetstenJetsten140Sjælden
plumbitPlumbit160Sjælden
rainborzRegnbarts150Sjælden
HemmeloniumAlmindelig
NittelitAlmindelig

 

Sidst opdateret: 1. januar 2016

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]