Kontakt til EA support

Vi modtager rigtig mange spørgsmål om tekniske problemer med The Sims spillene. Du har muligvis oplevet at få et svar fra os der hedder “Kontakt EA support”, eller du har måske set at vi har skrevet det adskillige gange til andre. Det er ikke fordi vi ikke vil hjælpe, men oftest er det ganske enkelt fordi vi ikke kan. Læs mere herunder.

 

Sims Leksikon arbejder uafhængigt af EA

Sims Leksikon er ikke en del af EA, og vi er desværre ikke i stand til at hjælpe med størstedelen af de problemer der er relateret til Origin, problemer i selve udvidelsespakkerne, produktkoder der ikke fungerer eller tekniske problemer med din computer. Af den simple grund henviser vi rigtig ofte til EA support, for de kan hjælpe, og de er ansat til at hjælpe!

På Sims Leksikon prøver vi at hjælpe med de problemer der opstår i gameplayet, såsom at finde objekter der gemmer sig under vandet, finde frem til enhjørningen eller fikse en simmer der er gået i stå. Af og til er vi i stand til at give bud på hvad en fejlkode kan betyde og hvordan det kan fikses, men det er undtagelsen frem for reglen. Derfor anbefaler vi altid, at du tager kontakt til EA når du oplever problemer af ovennævnte slags.

 

 

Kontaktoplysninger til EA support

Vi kan anbefale at du har dit brugernavn til Origin og/eller TheSims3.com parat inden du kontakter EA support via telefon.

Telefon: 78 77 54 09
Åbningstider: 12.00 – 21.00 (mandag-fredag)
Online hjælpecenter