Kollegier, lejligheder og foreninger

Hvis du er en af de spillere der er glade for at bygge i The sims 3, så kan Universitetsliv godt være interessant for dig. Der er nemlig kommet adskillige nye muligheder, hovedsageligt i form af nye grundtyper lige fra sovesale til steder at hænge ud.

 

Kollegier og broder/søsterskabs-foreninger

Med Universitetsliv kan du nu bygge dine egne kollegier og det er kun din fantasi der sætter grænsen når du skaber et nyt hjem til dine simmere, mens de studerer. Med den nye bofællefunktion vil simmere automatisk flytte ind og opføre sig bofæller i din husholdning (men du kan også lave dine egne bofæller og flytte dem ind på kollegiet via “Rediger by”).

Et kollegium kan huse op til 8 simmere i alt.

Søster og broderskabsforeninger (sororities og fraternities på engelsk) er lidt som kollegier, men der vil kun bo enten piger eller drenge i huset og så er der lidt mere feststemning end på almindelige kollegier. Safttøndefester og udfordringer finder oftere sted her end på kollegierne. Det bedste af det hele? Det er gratis for din simmer at bo på både kollegier og i broder- eller søsterskabsforeninger.

1dorm

Kollegier er specifikt beregnet til universitetsverdenen, men der er masser af nye muligheder for dine grunde i din hjemverden. Med de nye sociale grupper følger nye steder for disse grupper at hænge ud. Du kan f.eks. bygge dit eget sted, hvor rebellerne kan slappe af og lave grafitti på væggene. Arkader er lige et sted for sportstosserne og denne grundtype giver din simmer lyst til at kaste sig over alle former for spil, lige fra bowling til billard og bordtennis. Og til nørderne skal der naturligvis være en butik for ægte nørder. Ved at sætte et Roentgen kasseapparat i din butik, så kan simmere købe og sælge tegneserier.

Alle simmere vil elske den nye kaffebar, hvor der kan købes nye madtyper som bagels, brownies eller økologisk kaffe fra kaffebønner som du selv kan dyrke i haven.

2venues

En anden mulighed vi får er at bruge den nye lejligheds grundtype. Ligesom med kollegier, så vil spillet automatisk finde simmere der kan blive dine bofæller. Disse bofæller er ikke en del af din aktive husholdning og du kan låse døren for andre end din husholdning og bestemme hvem der skal sove hvor, ved at indstille ejerskabet for sengen. Så på den måde kan du inddele grunden i dit og mit. Lejligheder adskiller sig fra almindelige huse, ved at du ikke køber grunden men betaler en ugentlig husleje ligesom du betaler regninger. Huslejen bliver bestemt ud fra grundværdien.

3apartment

Vi håber at ovenstående har givet dig inspiration til at udforske de nye byggemuligheder der er kommet med Universitetsliv.

 

Køb The Sims 3 Universitetsliv i dag

Køb The Sims 3 University her! (Dette er et affiliate link, og det betyder at vi tjener en lille smule hvis du køber spillet via dette link. Vi sætter pris på jeres støtte.)