Sims 4 er ikke mere cartoony

Vi har hørt uendeligt mange “klager” på Sims Leksikon omkring Sims 4 ser alt for cartoony ud. Vi har flere gange sagt at der kan nå at ske meget, men ja det lader altså stadigvæk til at være den generelle dom at Sims 4 er meget mere cartoony end Sims 3.

Den påstand vil jeg gerne prikke lidt til. Jeg fandt netop et billede (se herunder) hvor en af producerne fra Sims 4 har lavet sin egen Simmer avatar, og her synes jeg i hvert fald, at det Simmer ansigt er det smukkeste jeg nogensinde har set i Sims historien. Der er SÅ mange detaljer og personlighed i det. Meget mere end vi nogensinde har set før.

sims-4-ansigt

 

Den grafiske udvikling i Sims

På billedet herunder ser man udviklingen fra Sims 2 til Sims 3 og Sims 4. Her kan man altså umuligt sige, at Sims 4 ser mere cartoony ud end de andre. Det nægter jeg ganske enkelt at godtage. JA det ser cartoony ud, men det gør de allesammen!

Sims er cartoony, men alene dette billede beviser at Sims 4 er det tætteste vi nogensinde har været på realistiske Simmere. Hvis du stadigvæk synes det ser absurd cartoony ud, så er det måske fordi du har så meget custom content i dit spil at du har glemt hvordan Simmerne ser ud fra start?

sims-4-same-shit-as-before-confirmed-faces
Med denne lange smøre, så vil jeg bare sige.. Jeg tror vi alle kommer til at blive rigtig positivt overraskede over Sims 4, både i spillet og af spillets udseende. Og til alle jer der stivnakket siger I aldrig kommer til at købe Sims 4 alene af den grund – lad os snakkes ved om et halvt års tid ;)

Hermed dagens sure opstød fra mig.

 

Se eventuelt videoen herunder hvor der bliver diskuteret netop grafikken i Sims 4. Det foregår på engelsk, men der er også muligheder for at slå undertekster til, og oversætte dem til dansk. Det gør i ved at klikke på ikonet ved siden af det lille ur, vælg slå undertekster til > Oversæt undertekster og vælg dansk.

/Mille