karrierer i sims 4

Karrierer i Sims 4

sims-4-arbejdstid-politi-3

Drømmer du om en simmer der stryger til tops i en af de spændende karrierer i Sims 4? En karriere i Sims 4 er både en fantastisk måde for dine simmere at få en fast indkomst på, så du kan få bugt med de temmelig dyre regninger, og samtidig er det rigtig god underholdning for dig som spiller. En karriere giver nemlig både udfordringer, muligheder og masser af sjov.

Vi har herunder samlet en oversigt over samtlige karrierer og deltidsjobs i Sims 4, som dine Simmere kan få. På nuværende tidspunkt er der ikke nær så mange karrierer som i Sims 3, men husk også på, at vi kun har Sims 4 grundpakken. Det er dog blevet bekræftet, at der kommer nye og flere karrieremuligheder til Sims 4, i en december opdatering der kommer gratis til alle via Origin. Det glæder vi os rigtig meget til!

Oversigten over karrierer bliver opdateret hver gang vi har nye tips, tricks og viden at bringe, så det er nemt for dig at holde dig informeret lige her.

 

Karrierer i Sims 4

 • Forsker
 • Politi
 • Læge
 • Astronaut
 • Forbryder
 • Forretning
 • Kulinarisk
 • Underholder
 • Maler
 • Hemmelig agent
 • Teknisk guru
 • Skribent
 • Sport
 • Babysitter (Deltidsjob for teenagere)
 • Fast food (Deltidsjob for teenagere)
 • Barista (Deltidsjob for teenagere)
 • Manual labor (Deltidsjob for teenagere)
 • Retail employee (Deltidsjob for teenagere)

 

Tips og tricks til din karriere i Sims 4

At klare sig godt i en karriere er ikke raketvidenskab, og hvis du er en erfaren sim spiller vil du sikkert allerede have en god fornemmelse for, hvad der skal til for at blive forfremmet. Herunder får du et par tips og tricks til, hvordan du kan skabe de optimale vilkår for en forfremmelse.

 

Få styr på din simmers behov

Behov og karriere hænger rigtig godt sammen i Sims 4 (og i de andre sims spil for den sags skyld). Hvis din simmer er dødsens træt eller ved at gå til af sult, så bliver det en dårlig dag på jobbet – du ville nok heller ikke synes det var specielt sjovt. Så derfor, sørg for at sende din simmer afsted på arbejde med tilfredsstillede behov. Det vil gøre deres dag så meget bedre, og ja det kan godt betyde at de skal temmelig tidlig op for at blive klar, men så må de jo tage en lur på sofaen når de kommer hjem ;)

 

Udnyt følelser

Ethvert stadie i en karriere har en følelse der er ideel til netop det stadie, og det vil selvfølgelig være oplagt for dig at prøve at ramme den følelse så ofte som muligt. Hvis du tager på arbejde med den ideelle følelse vil du få en præstationsbonus, ikke dårligt!

karriere performance

 

Udfør ekstra opgaver

Hvis du vil forbedre din karriere markant, så kan det betale sig at udføre de ekstra opgaver som du får når du er på arbejde. Du kan se dem på billedet herover hvor der står “succesfully enthuse about space with 3 sims”. Det er ikke et krav, men kan godt betale sig hvis du vil hurtigere frem i karrieren.

 

Mal dig frem til en følelse

Det er ikke altid lige nemt at få præcis den følelse frem, som du har brug for din simmer skal have. Til det formål kan et staffeli være din nye bedste ven! Med et staffeli kan din simmer male sine følelser frem. Hvis din simmer f.eks. er flirtende vil du kunne klikke på staffeliet og male et flirtende maleri. Det maleri kan du hænge op på væggen, og næste gang du har brug for din simmer skal have den følelse, kan du aktivere følelsesauraen og få dem til at kigge på det. Det er altså smart!

 

Kombiner karriere og stræben

I Sims 4 kan du skifte din simmers stræben når som helst, og det giver dig mulighed for at vælge den perfekte stræben til en bestemt karriere. Det kan f.eks. være en stræben der gør at du skal have mange logik point, hvilket kan passe godt til en videnskabelig karriere. Ved at vælge den type stræben øger du dermed chancen for at blive forfremmet, samtidig med at du optjener point du kan købe langtidsbelønninger for.

De point du optjener kan du bruge på langtidsbelønninger i form af f.eks. egenskaber, der gør dig endnu bedre til dit arbejde, eller en eliksir der giver dig en midlertidig følelse som f.eks. “fokuseret”. Men du kan f.eks. få en langtidsbelønning som morgensimmer eller natteravn der gør, at din simmer lærer hurtigere på en af de tidspunkter. Eller en langtidsbelønning som hurtiglæser, der gør at din simmer kværner bøger med rekordfart og dermed lærer hurtigere. Du kan se hele listen over langtidsbelønninger her.

 

Interaktioner på arbejde

Så snart din simmer tager på arbejde i Sims 4 er de jo sådan ude af dine hænder, og så alligevel ikke helt. På samme måde som i Sims 3 har du nemlig nogle valgmuligheder for, hvad de skal lave på arbejde. Vil du sende dem tidligt hjem en dag? Fint, det kan du sagtens. Skal de arbejde hårdt? slappe af? snakke med kolleger? Alt det muligt hvis du klikker på din simmers ikon, mens de er på arbejde. De vil også kunne udføre nogle arbejdsrelaterede ting der kan forbedre deres færdigheder og øge chancerne for forfremmelse.

 

Få belønninger for det gode arbejde

Efterhånden som din simmer begynder at klare sig godt, vil der blive låst op for belønninger i form af specielle genstande. Det er ikke bare hvilken som helst genstande, de kan hjælpe din simmer med at lære hurtigere, producere ting i bedre kvalitet og flere afgiver en følelsesaura så du kan sende din simmer på arbejde, med præcis den følelse du har brug for. Belønningerne placerer sig i familie inventarlisten i byggemode.

 

Læs alt det vi skriver om Sims 4 her.