Karriere: Kulinarisk

I det kulinariske karrierespor kan du vælge mellem grenene Kok og Mixolog. Begge har hver sine belønninger men der er også nogle ting de har til fælles. Det ideelle humør både i starten samt for begge forgreninger er Inspireret. Begge grene kræver også at din simmer har nogle venner (dog flest hvis du vælger Mixolog-grenen). Der er ikke nogle særlige evner der følger med denne karriere, men det bliver dog muligt at skrive en bog om sin profession.

 

Niveauer indenfor den kulinariske karriere

Du ved måske på forhånd hvilken gren du vil vælge, afhængig af hvordan du har det med de forskellige færdigheder gourmet madlavning, almindelig madlavning og mixologi, men det er værd at kende forskellene i belønninger samt betaling.

Uanset hvilken gren du vælger, så skal du have 6 venner for at blive forfremmet efter niveau 6, så det kan godt betale sig at begynde at opbygge venskaber tidligt i spillet, så du ikke går i stå. Egenskaben kreativ kan være nyttig i begge grene, da simmerne her bliver tilfældigt inspireret hvilket sammen med andre bonusser kan føre til meget inspireret.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
NiveauStillingsbetegnelseTimelønDaglig opgave + krav for forfremmelseBelønning ved forfremmelse
1Assisterende opvasker15Lav mad, vask op 3 gangeIngenting
2Øverste opvasker16Lav mad og nå niveau 2 i mixologiChict køkkenbord (334 $)
3Restauratør26Lav mad, opnå niveau 2 i madlavning, lav en fremragende grillet ost.Gryde i rustfrit stål (368 $)
4Mixolog35Lav mad, opnå niveau 3 i mixologi og madlavningUmbra køkkenvask (515 $)
5Linje kok43Lav mad, opnå niveau 4 i mixologi og madlavningChic køkkenø, nye dele til Lav en Simmer (556 $)

 

Kok

Der kræves lidt flere færdighedspoint hvis du vælger kokkegrenen ift. Mixologi, men der kræves ikke nær så mange venner. Der er desuden højere løn som kok og du får en af de bedste køleskabe i spillet gratis! Hvis du vælger denne karrieregren, så sørg for at vælge Mesterkok aspirationen. Dette er meget mere effektiv da du får meget ud af at gøre begge dele på en gang.

NiveauStillingsbetegnelseTimelønDaglig opgave + krav for forfremmelseBelønning ved forfremmelse
6Øverste restauratør52Lav mad, opnå niveau 6 i madlavning, hav 5 vennerPositronisk pro knivholder (691 $)
7Wienerbrøds kok104Lav mad, nå niveau 3 i gourmetmadlavning, lav 5 fremragende gourmetretterGrydeholder til tunge gryder, professionel lofthængt grydeholder, oval lofthængt grydeholder (933 $)
8Souschef131Lav mad, nå niveau 8 i madlavning, niveau 5 i gourmet madlavning, lav 6 unikke fødevarer$1306, Icebox of Steel by Krampft Industries, Write Cook Book ability on Computer
9Chefkok253Lav mad, nå niveau 7 i gourmet madlavning, niveau 3 i karisma, skriv en kogebog1959 $
10Stjernekok410Lav mad, gå på arbejde!Diskret emhætte, pro performance emhætte, Obelisken, Pandekage pro fritstående bageplade, Nye dele til lav en simmer (3037 $)

 

Mixolog

Som Mixolog har du brug for en masse venner, så enhver egenskab der kan hjælpe din simmer med at socialisere og få venner vil være en hjælp. Derudover kan du med fordel vælger Mester mixolog som aspiration, så simmeren tilfredsstilles af at opnå de forskellige milepæle efterhånden som du stiger i graderne. Alle karrierebelønninger har en aura der hjælper din simmer til at blive inspireret, hvilket vil gøre at de lave drinks af høj kvalitet. Derudover vil du modtage en af de bedste barer i spillet!

NiveauStillingsbetegnelseTimelønDaglig opgave + krav for forfremmelseBelønning ved forfremmelse
6Øverste Mixolog52Bland drinks, nå niveau 5 i mixologi, hav 5 vennerCaptain Rodrigo de Pablo Tønde (691 $)
7Juice Boss64Bland drinks, nå niveau 7 i mixologi, lav 5 fremragende drinks1907 $
8Chefdrinks operatør111Bland drinks, nå niveau 8 i mixologi, niveau 5 i karisma og hav 12 vennerVinoteca flaskereol, Skrive bar guide på computer (2559 $)
9Drinksmester166Bland drinks, nå niveau 10 i mixologi, niveau 7 i karisma og skriv en bar guideLemonade on a Sunny Day Lampe (3916 $)
10Stjerne-mixolog197Bland drinks og gå på arbejde!Bar Setters Bar, Nye dele til Lav en Simmer (4984 $)

 

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]